MOLITVE

Molitva Padre Pia po kojoj su ozdravile tisuće ljudi

Sveti Padre Pio iz Pietrelcine imao je svoju molitvu koju je molio za svakoga tko ga je tražio da moli za njegovu nakanu. Svaki dan, Padre Pia tražili su molitvu brojni ljudi, bilo osobno ili pismom, a u tisuće slučajeva po molitvi Oca Pia, Bog je i odgovorio, kroz nebrojene milosti i ozdravljenja, a čuda se događaju i danas.

Ozdravljenja, oslobođenja, obraćenja – sve se događalo po ovoj molitvi!

Molitva je snažna jer poziva Isusovo srce da nam se smiluje u našim prošnjama. Isusovo srce je zaista puno ljubavi i suosjećanja za sve naše bolesti.

Evo kako je Padre Pio izmolio nakane drugih:

O moj Isuse, ti si rekao: ‘Zaista, kažem vam, pitajte i primit ćete, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se.’ Evo, ja kucam, tražim i pitam milost …… (ovdje navesti zahtjev)
Oče naš …. Zdravo Marijo …. Slava Ocu ….

Presveto Srce Isusovo, ja stavljam sve moje povjerenje u Tebe.

O moj Isuse, ti si rekao: ‘Zaista, kažem vam, ako nešto zaištete Oca u ime moje, on će vam dati.’ Eto, u Tvoje ime, ja molim Oca za milost …… , (ovdje navesti zahtjev)

Oče naš …. Zdravo Marijo … . Slava Ocu…

Presveto Srce Isusovo, ja stavljam sve moje povjerenje u Tebe.

O moj Isuse, ti si rekao: ‘Zaista, kažem vam, nebo će i zemlja uminuti, ali riječi moje ne, neće uminuti.’ Ohrabren tvojim nepogrešivim riječima sada tražim milost … .. (ovdje navesti svoj zahtjev )

Oče naš …. Zdravo Marijo …. Slava Ocu …

Presveto Srce Isusovo, ja stavljam sve svoje povjerenje u Tebe.

O Presveto Srce Isusovo, kojemu je nemoguće ne imati sućuti prema nevoljnicima, smiluj se nama jadnim grešnicima i udijeli nam milost koju tražimo tražiti od vas, kroz Žalosno i Bezgrešno Srce Marijino.

Živjela Sveta Kraljica! Sveti Josipe poočime Isusov, moli za nas.

molitva padre pia

www.medjugorje-news.com

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button