MOLITVEVJERA I DUHOVNOST

MOLITVA OZDRAVLJENJA-Nebeski Oče, zahvaljujem ti…


Nebeski Oče, zahvaljujem ti za tvoju neizmjernu ljubav prema meni. Hvala ti jer si poslao svoga Sina, našega Gospodina Isusa Krista, da spasi svijet i mene oslobodi. Ja vjerujem u tvoju moć i milost koja me podiže i krijepi.


Ljubljeni Oče, dotakni me sada svojim ozdravljujućim rukama, jer ja vjerujem da je tvoja volja za mene da budem dobro u umu, tijelu, duši i duhu. Prekrij me Predragocjenom krvlju svoga Sina, našeg Gospodina Isusa Krista od vrha moje glave do dna stopala. Izbaci i ukloni iz mene sve što ne bi trebalo biti u meni, sve što nije po tvojoj volji. Iskorijeni iz mene bilo kakve bolesne i abnormalne stanice. Otvori blokirane i začepljene arterije ili vene i obnovi i saniraj sva oštećena područja. Ukloni sve upale i očisti sve infekcije snagom Isusove Predragocjene krvi.

Pusti vatru svoje iscjeljujuće ljubavi neka prođe kroz cijelo moje tijelo i ozdravi u njemu sve što je bolesno, tako da moje tijelo može funkcionirati onako kako si ga ti stvorio. Dotakni i moj um, moje emocije, čak i najdublje dubine moga srca. Izliječi ozljede i boli i sve rane u mom životu. Natopi čitavo moje biće svojom prisutnošću, ljubavlju, radošću i mirom i privuci što bliže sebi svaki trenutak moga života. I Oče, ispuni me svojim Svetim Duhom i osnaži me da radim tako da čitav moj život bude na sve veću slavu i čast tvoga svetog Imena. Ovo te molim u ime Gospodina Isusa Krista. Amen.

Presveta Bogorodice i sveti Josipe molite za mene, sveti Pelegrine, sveti Roko, sveti arkanđele Rafaele molite za mene, sveti Dominiče i sveti Franjo molite za mene, sveta Katarino Sijenska, sveti Vinko Fererski, sveti Antune Padovanski molite za mene, blaženi Augustine Kažotiću, blažena Ozano Kotorska, blaženi Alojzije Stepinac molite za mene, sveti Padre Pio, sveti Ivane Pavle II., sveta Majko Terezijo molite za mene, moj anđele čuvaru, moji sveci zaštitnici, molite za mene, svi sveci i svetice Gosponje molite za mene, tako da ova molitva ozdravljenja bude uslišana. Presveta Bogorodice zauzmi se za mene kod svoga Sina, prenesi mu ovu molitvu što prije. Amen.

Zdravo Kraljice…
Oče naš…
3x Zdravo Marijo …
Slava Ocu…
Vjerovanje…

www.medjugorje-news.com / rastimougospodinu.com

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er