VJERA I DUHOVNOSTMOLITVE

Molitva Neokaljanom srcu Marijinu

Molitva Neokaljanom srcu Marijinu


Pouzdajemo se u tvoju majčinsku brigu i ljubav. Tvojem Bezgrešnom srcu ponovno posvećujemo nas i našu domovinu sa svim što jesmo i imamo.
Tebi preporučujemo sve brige za našu zemlju. Molimo te, Majko milosrđa i Kraljice mira, pobjednice u svim Božjim bitkama, dođi nam u pomoć u odlučnom času, koji teško opterećuje čovječanstvo. Ponovno primi nas za tvoju djecu uvijek iznova pokaži se kao Majka svih ljudi, kao Majka Crkve, kao Majka Kristova. Pripadamo i posvećeni smo njegovom Presvetom Srcu. U tvoje ruke obnavljamo svoje krsno obećanje, naš zavjet vjernosti.

Od naše zemlje učini svetu zemlju da tvoj božanski Sin, naš Gospodin Isus Krist, uskoro vlada kao Kralj mira kod nas i posvuda. Ti suncem obavijena Kćeri Vječnog oca. Ti neokaljana roditeljice Sina Božjega, ti zvijezdama okrunjena Zaručnice Duha Svetoga, ne prezri naše molitve u našim nevoljama, nego uvijek spasi nas od svih opasnosti, ti slavna i blagoslovljena Djevice, naša Gospe, naša Posrednice i naša Zagovornice. Pomiri nas s tvojim Sinom, preporuči nas tvojem Sinu, predstavi nas tvojem Sinu.

Amen.

marija

www.medjugorje-news.com

Vezani članci

Back to top button