MOLITVE

Molitva malom Isusu!

Donosimo vam molitvu malom Isusu koju je molio sluga Božji o. Ante Antić.

Sluga Božji fra Ante Antić isticao se izvanredno kreposnim životom, osobito čistoćom i dobrotom srca, poniznošću, jednostavnošću, ljubavlju prema Kristu i Blaženoj Djevici Mariji, vjernošću Crkvi, svome franjevačkom redu i provinciji. Mnogi se preporučuju njegovu zagovoru kod Boga ili mu zahvaljuju za primljene milosti.

To je bio dostatan razlog da se godine 1984. pokrene postupak za njegovo proglašenje blaženim i svetim. Tim je činom o. Antić dobio naslov sluga Božji.

U nastavku prenosimo njegovu molitvu malom Isusu:

Dragi mali Isuse! U poniznosti Tvoga utjelovljenja, molimo Te, uvedi nas u svoje sveto Djetinjstvo, da budemo kao Tvoja evanđeoska djeca jedno s Tobom! Pred nama ideš zapaljenom svijećom u ruci, a to su Tvoje božanske zapovijedi, Tvoji privlačni primjeri, Tvoje svete kreposti. Ispuni nas njima, da budemo u svemu po Tvojoj svetoj volji. Ne dopusti de se ikada odijelimo od Tebe i da ne znamo ni za kakav grijeh i ni za kakvu pogrešku. Udijeli nam da gladujemo i žeđamo za Tvojim jedinstvom, za spašavanjem duša! Dođi kraljevstvo Tvoje! Budi volja Tvoja! Gospodine Isuse, dođi i budi u nama sve! Amen.

Vezani članci
molitva malom Isusu oca Ante

www.medjugorje-news.com

Izvor
hkm.hr
Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er