MOLITVEVJERA I DUHOVNOST

Molitva Gospi Fatimskoj

Izmolite molitvu Gospi Fatimskoj za duhovne milosti od Boga. Gospa iz Fatime”- “Gospa od krunice” poznata je po svom moćnom zagovoru, posebno po zacjeljivanju i snazi ​​da podnese svako iskušenje.

Molitve Gospi Fatimskoj

Zdravo, Majko Isusova,Djevice Marijo, Gospo Fatimska, Kraljice svete krunice, blagoslovljena ti među ženama! Ti koja si slika Crkve, odjevena u svjetlost Uskrsa, dika našeg naroda, ti koja si zlo nadvladala, svjedočanstvo si milosrdne ljubavi Oca, navjestiteljica Radosne vijesti Sina, znak goruće vatre Duha Svetoga! Pokaži nam snagu tvoje zaštitničke ruke, nauči nas živjeti, u dolini radosti i tuge, za vječnu Istinu koju Otac otkriva malenima. U svom Bezgrješnom srcu, ti budi utočište grješnika i put koji nas vodi do Gospodina. Sjedinjeni u vjeri, nadi i ljubavi,povjeravamo se tebi i zagovorom Tvojim posvećujemo Bogu, Kraljice svete krunice, Gospo Fatimska! Okruženi svjetlom koje iz tvojih dolazi ruku, dajemo slavu Gospodinu. U vijeke vjekova. Amen.

Presveta Djevice Marijo, Kraljice najvjernija, Majko i odvjetnice naša, častimo te danas, pred tvojim blagoslovljenim likom da tvome prečistom Srcu povjerimo i predamo svoju Domovinu, svoj narod, svoju župu i naše mjesto, sve ljude u našim susretima i prostorima. Tvojim srcem molimo od milosrdnog srca našega Spasitelja Isusa Krista zaštitu, oproštenje i dar mira da živimo u sigurnosti, pravednosti i slobodi, da se odreknemo bezbožnosti i svjetovnih požuda te razumno, pravedno i pobožno živimo u sadašnjem svijetu za blaženu nadu vječnog otkupljenja. U ljubav i zagovor tvoga Srca, Kraljice, polažemo svako dijete, mladića, djevojku, oca obitelji i majku! Tebi predajemo svaku redovnicu, redovnika i svećenika. Budi majka mudrosti svim odgovornima za našu sadašnjost i budućnost. Izmoli nam brojna i sveta duhovna zvanja! Kraljice mira, moli za nas grešnike sada i na času smrti naše da uđemo u vječni mir, u radost Oca i Sina i Duha Svetoga! Amen. Zdravo, Marijo…

www.medjugorje-news.com

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button