MOLITVE

Snažna molitva koja nam je danas itekako potrebna: Molitva egzorcizma koju je bl. Alojzije Stepinac molio svaki dan

Snažna molitva koja nam je danas itekako potrebna: Molitva egzorcizma koju je bl. Alojzije Stepinac molio svaki dan Ovako je molio naš blaženi Stepinac svjestan prisutnosti demonskog u Hrvatskoj i svijetu: 

“Gledajući sve što se događa kod nas i u svijetu, uvjerenja sam da se to ne događa bez specijalne asistencije đavla. Zato ja svako jutro čim ustanem, obučem se, i prvo mi je da izmolim egzorcizam Leona XIII.,” svjedočio je blaženi Alojzije Stepinac onako proročki jer identično možemo zajedno s njim govoriti i za današnje vrijeme. Ove molitve potrebne su hrvatskom narodu i danas, možda i više nego ikad prije.

Molitva egzorcizma Alojzija Stepinca

Egzorcizam pape Leona XIII odnosi se na molitvu sv. Mihaelu koju je zapisao nakon što je imao viziju demonskog svijeta nad  Vatikanom, te zapovjedio svim crkvama svijeta da je svakodnevno mole na kraju svete mise. Stepinac toj molitvi dodaje još jednu molitvu protiv Sotone.

Ovako je molio naš blaženik svjestan onoga što mnogi u Crkvi sustavno ignoriraju –  prisutnosti demonskog u svijetu protiv čega se moramo boriti svim molitvenim silama:

“Sveti Mihaele arkanđele, brani nas u boju, protiv pakosti i zasjedama đavolskim budi nam zaklon. Neka mu zapovjedi Bog ponizno molimo, i ti, vojvodo vojske nebeske, sotonu i druge duhove zlobne, koji svijetom obilaze na propast duša Božanskom jakošću u pakao protjeraj. Amen.

U ime Boga Oca, U ime Boga Sina, U ime Boga Duha Svetoga, U ime Isusa Krista jedinoga Gospodara i Spasitelja našega, U ime preblažene Djevice Marije Njegove i naše Majke: zapovijedam ti, Sotono, i svaki oholi, lakomi i bludni duše, duše srdžbe, mržnje i svake zle volje, duše tjeskobe, straha, malodušnosti i očaja, duše laži, prijevare, zavisti i ljubomore i svakog drugog zla, da odstupiš od mene, od ove kuće, od moje obitelji, od ovog skupa, od ove zajednice, od moje župe, od moje biskupije, od moga naroda, od te i te (ime) osobe, od cijeloga svijeta, itd. i dadeš mjesto Duhu Svetomu Utješitelju!

– Praveći znamen križa raspelom na sve četiri strane svijeta:
Evo križa Gospodnjega, bježite stranke protivnikove, pobijedio je lav iz plemena Judina, korijen Davidov, aleluja!
– Uz poljubac raspela

molitva egzorcizma

www.medjugorje-news.com

Izvor
vjera

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button