MOLITVEUncategorizedVJERA I DUHOVNOST

Snažna molitva duhovne posvete svetom Josipu

Molitva duhovne posvete svetom Josipu Mnoga su se čudesa dogodila molitvom po zagovoru svetog Josipa. Ovaj moćni svetac, zaštitnik umirućih i svih koji su u duhovnim potrebama nikada nije ostavio neuslišanu molitvu koju smo mu usrdno uputili.

Sveti Josip, zaručnik Blažene Djevice Marije, zaštitnik Isusa i Marije i glava svete Obitelji čudotvoran je prema onima koji mu se s vjerom utječu, za zagovor, mir, obitelj, posao. …

Mnogo je svjedočanstava o milostima dobivenim preko devetnica svetom Josipu koji je ujedno i zaštitnik naše domovine – Hrvatske.

Kako naše obitelji, naši poslovi, naši životi trebaju ovog moćnog zagovaratelja na nebu, tako je zagovor svetog Josipa potreban i našoj domovini, svim hrvatskim obiteljima, kao i svim neprijateljima Hrvatske.

Vezani članci

Mnoga su svjedočanstva duhovnih ozdravljenja po zagovoru svetog Josipa. Srijeda je dan u tjednu koja je u tradiciji katoličke Crkve posvećen upravo svetom Josipu pa jednu takvu lijepu molitvu za duhovnu posvetu svetom Josipu donosimo u nastavku.

Sveti Oče Josipe, u prisutnosti Isusa i Marije, moga sv. anđela čuvara i cijelog nebeskog dvora odabirem te danas za Oca i Vođu svoje duše.

Tebi, o dobri Oče, posvećujem svoju dušu i tijelo i ponizno te molim, za onu goruću ljubav kojom si njegovao Božanskoga Dječaka, čuvaj i brani i mene od svih duševnih i tjelesnih pogibelji, kao i od svakoga štetnoga ljudskoga obzira i straha, kao i od svih zasjeda nečistoga duha. Isprosi mi od Isusa potpunu čistoću srca i goruću ljubav prema Isusu i Mariji. Pomozi mi da ovdje sveto živim i u tvome naručju izdahnem svoj posljednji dah. Amen.

Izmolimo ovu lijepu molitvu poniznog srca i punim pouzdanjem u svetog Josipa i ne brinimo. Svaka molitva upućena Isusu Kristu po zagovora njegovog svetog hranitelja zasigurno neće ostati ne uslišana. Sveti Josipe zaštitniče svete Crkve i cijele Hrvatske moli za nas.

www.medjugorje-news.com

Prikaži više

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er