VJERA I DUHOVNOST

Molitva arkanđela Mihaela Gospi Fatimskoj koju je dao mističarki kao pomoć u ovim vremenima

Uoči blagdana Gospe Fatimske kojeg smo slavili ovaj mjesec 13. svibnja Luz de María de Bonilla katolička mističarka, stigmatičarka, supruga, majka, augustinka Trećeg reda primila je sljedeću poruku arhanđela Mihaela koji joj je izdiktirao i molitvu ‘obraćenja’ Gospi Fatimskoj, Gospi koja je prije stotinu godina upozorila svijet na zloćudna vremena koja dolaze i pozvala na molitvu krunice.

“Ljubljeni Božji narode: Kao kapetan nebeske vojske, na današnji dan kada se sjećate naše Kraljice i majke pod naslovom „Gospe od krunice iz Fatime“, pozivam vas na trenutno obraćenje. Hitno je da Božji narod postane svjestan ovog trenutka i da se odluče predati Božanskoj volji, posvećujući se Bezgrješnom Srcu naše Kraljice i Majke.

Obraćenje se mora dogoditi odmah! Zbog toga vam je neophodno priznati da ste grešnici i priznati počinjene grijehe, također imajući čvrstu namjeru da se popravite. Pozvani ste da sudjelujete u Nebeskom slavlju i budete ljudi vjere, nade i dobročinstva na Zemlji.

Čovječanstvo je osjetilo dodir zlouporabljene znanosti, što vas čini nemoćnima protiv pošasti ove bolesti. Oni koji niti vole Presveto Trojstvo niti našu Kraljicu i Majku i dalje odbijaju obraćenje u ključnom trenutku kada se budućnost ove generacije već može jasno sagledati.”

gospi

Molitva obraćenja Gospi Fatimskoj

Arhanđeo Mihael izdiktirao je i snažnu molitvu Gospi Fatimskoj za obraćenje svakog pojedinca. Ujedinimo se u ovoj molitvi.

Dolazim pred Tebe, Gospe od Fatimske krunice. Padajući pred tvoje noge iz ljubavi, moje ti srce nudi djela i radnje moga života i svaka krunica  koju molim neka bude kao znak odštete za moje grijehe i grijehe cijeloga svijeta. Dolazim pred tebe i nudim ti svako svoje osjetilo, kojim sam uvrijedila tvoje Bezgrješno srce. O majko, predajem ti ih; pomozi mi u ovom trenutku kad uzimam tvoju blagoslovljenu ruku, s čvrstom namjerom da se obratim.

Pred tobom obećavam da ću biti vjerna tvom Božanskom sinu i tebi, Gospo od krunice iz Fatime. Dajem ti svoju ljubav, svoju predanost, svoju snagu, svoju ustrajnost, svoju vjeru, svoju nadu, svoje namjere. Dajem ti sve što jesam i što ću biti od ovog trenutka, sve dok se, pored tobom, ne promijenim u novu osobu, i budem u stanju pogledati ti u oči i reći ti: moja Majko! Amen.

O Luz de Maria

Luz de Marija od 1992. godine prima poruke Blažene Djevice Marije i Arhanđela Mihaela. Osim njenog ispovjednika s njom na objavi poruka sustavno rade još dva svećenika koji poruke objavljuju svijetu. Mnogo je najavljenih proroštva već ispunjeno, između ostalog i najava virusa koji će pokoriti svijet,  a njezine poruke skupljene su u knjigu  pod naslovom, Kraljevstvo tvoje.

Dana 19. ožujka 2017. Juan Abelardo Mata Guevara titularni biskup Estelíja u Nikaragvi dodijelio im je Imprimatur Crkve rekavši da u porukama nije pronašao ‘nikakvu doktrinarnu grešku koja pokušava ići protiv vjere, morala i dobrih navika’. Također, udijelio joj je svoj blagoslov. Ipak, ove poruke spadaju pod ‘privatne objave’ i nikako nisu obvezujuće za vjernike.

www.medjugorje-news.com

Izvor
vjera
Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er