DEVETNICE

Molite ovu devetnicu od 9 sati kada ste u hitnoj potrebi

9-satnu devetnicu malom Isusu iz Praga često se moli kada ste u hitnoj potrebi i mnogi mogu potvrditi njezinu učinkovitost. Mnogi katolici upoznati su s načinom na koji se devetnica moli a koja uključuje molitvu devet uzastopnih dana na određenu nakanu.

Iako je to često vrlo učinkovito, nekima je potreban hitniji odgovor od Boga, pa se okreću devetosatnoj devetnici koja se moli u jednom danu. Devetnica se također može moliti devet uzastopnih dana, ali većina se moli devet sati.

Ne postoji jamstvo da ćete dobiti točno ono za što molite, ali Bog uvijek odgovara na naše molitve. Možda nije ono što očekujemo, ali uvijek dobijemo odgovor. Ključ je moliti 9-satnu devetnicu s vjerom i pouzdanjem u Boga, dopuštajući Bogu da odluči kako će najbolje odgovoriti na vašu molitvu piše Aleteia

Molitva devetnice

O Isuse, koji si rekao: “Tražite i dat će vam se, tražite i naći ćete ćeš, kucajte i otvorit će vam se”, po zagovoru Marije, Tvoje Presvete Majke, kucam, tražim, tražim da moja molitva bude uslišana. (recite molbu)

O Isuse, koji si rekao: “Sve što zamolite od Oca u moje ime, On će vam dati”, po zagovoru Marije, Tvoje Presvete Majke, ponizno i ​​hitno molim tvog Oca u tvoje ime da moja molitva bude uslišana. (recite molbu)

O Isuse, koji si rekao: “Nebo i zemlja će proći, ali moja riječ neće proći”, po zagovoru Marije, Tvoje Presvete Majke, uvjeren sam da će moja molitva biti uslišana. ( recite molbu)

MOLITVA ZAHVALE

Božansko Djetešce Isuse, znam da me voliš i da me nikada ne bi ostavio. Zahvaljujem Ti za Tvoju blisku prisutnost u mom životu. Čudesno Djetešce, vjerujem u Tvoje obećanje mira, blagoslova i slobode od oskudice. Stavljam svaku potrebu i brigu u Tvoje ruke. Gospodine Isuse, neka se uvijek uzdam u Tvoje velikodušno milosrđe i ljubav. Želim Te častiti i hvaliti, sada i zauvijek. Amen.

www.medjugorje-news.com

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er