MOLITVEVJERA I DUHOVNOST

Moćna molitve sv. Rafaelu za duševne i tjelesne bolesti

Donosimo dvije predivne i moćne molitve sv. Rafaelu arkanđelu koju mole svi oni koji pate bilo duševno ili tjelesno.

SVETI RAFAELU ARKANĐELE Slavni arkanđele Rafaelu, veliki kneže nebeskih dvora, ti si poznat po svojim darovima mudrosti i milosti. Ti si vođa svima koji su na putu, bilo na kopnu, bilo u zraku, bilo na moru, ti si utjeha potlačenih i utočiste grešnika. Molim te, pomozi mi u mojim potrebama i u svim patnjama mojeg života, kao što si nekoć pomogao Tobiji na njegovim putovanjima. Budući da si Božji iscjelitelj, ponizno te molim da iscijeliš sve bolesti moje duše, kao i one na mojem tijelu. Posebno te molim za… (ovdje spomeni svoju nakanu) te za milost čistoće, da mogu biti hram Duha Svetoga. Amen. 

SVETI RAFAELU ARKANĐELE,  Sveto Pismo predstavlja Te kao tajanstvenog pratioca i prijatelja mladog Tobije, koji je pod Tvojim skrbništvom susreo i uzljubio Saru, svoju ženu. Svjetlost Tvoje svetosti i nebeske sile spriječila je zloduha da im oduzme život i sreću.

Velik je Tvoj zagovor pred Licem Gospodnjim! Velika je Tvoja blagost i briga za sve one koji ljube život, traže zdravlje za sebe i bližnje, te hoće sveti bračni savez u blagoslovu Crkve i u sakramentu ljubavi. Molimo za Božje vodstvo, uvijek i u svemu! Molimo za Tvoju pomoć! Molimo da mačem Božjeg milosrđe uništiš oholost i bijedu duha bogopsovke i hule u našem narodu. Suprotstavi se mučitelju-duhu ovisnosti o kocki, drogi, alkoholu, bludnosti, nasilju, vulgarnosti, proklinjanju i svađi te svakoj drugoj paklenoj sili koja želi zavladati i razoriti brakove i obitelji, bića malenih i slabih, Bogu posvećenih vjernika. Izliječi, iscijeli, pridigni, zaštiti, dovedi do obraćenja i pobjede nad zlom! UČINI BEDEM oko molitelja i onih koje molimo; da svi mi, uronjeni u Krv Jaganjčevu, budimo nevidljivi zloduhu koji kruži oko nas „kao ričući lav tražeći koga da proždre“! Amen! Očenaš, 3 Zdravo Marije, Slava Ocu.

www.medjugorje-news.com

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er