MEĐUGORJEVJERA I DUHOVNOST

Moćna molitva za duše u čistilištu koja se iz Međugorja poput rijeke pronijela svijetom

Ovo je drevna vjerska praksa. Molitva 7 Oče naša, 7 Zdravo Marija, i 7 Slava Ocu. Recitira se u čast Isusovih rana, uključujući rane na ramenu i krunu od trnja. Kad su počela ukazanja u Međugorju, Gospa je rekla mladim vidiocima da jako cijeni tu molitvu, ali je predložila da je uvedu s molitvom Vjerovanja. Iz Međugorja se krunica proširila po cijelom svijetu.

Od prvih ukazanja, Gospa je tražila da se moli ova krunica, a za vrijeme ukazanja 3. srpnja 1981., rekla je vidiocima: “Prije 7 Oče naša uvijek molite Vjerovanje.”

U njenoj poruci od 16. studenoga 1983. nastavlja tražiti ovu molitvu.

“Molite barem jednom dnevno Vjerovanje i sedam Oče naša, Zdravo Marijo prema mojim nakanama kako bi se, preko mene, mogao ostvariti Božji plan.”

Dodala je da se ovom pobožnošću oslobađaju duše iz čistilišta, dapače u poruci od 20. srpnja 1982. navodi:

” U čistilištu ima mnogo duša, a među njima i Bogu posvećenih ljudi. Izmolite za njih barem sedam Oče naša, Slava ocu i Vjerovanje. Preporučam ju! Mnoge su duše već dugo u Čistilištu jer nitko ne moli za njih. U čistilištu postoje različite razine: najniže su blizu pakla dok se one visoke postupno približavaju raju.

Gospa je ovu pobožnost preporučila i kao zahvalu na kraju svete mise; župa Međugorje odmah je prihvatila ovaj poziv i dan danas se ova molitva moli odmah nakon večernje mise.

www.medjugorje-news.com

Izvor
vjera
Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Please turn off adblocker