MOLITVE

40 godina tjerao je Sotonu iz ljudskih srca- Moćna molitva protiv zla sv. Leopodu Mandiću

40 godina tjerao je Sotonu iz ljudskih srca- Moćna molitva protiv zla sv. Leopodu Mandiću Sveti Leopold Mandić je punih 40 godina sjedio u ispovjedaonici te ispovijedao ljude iz cijelog svijeta.

Po njegovim su ispovijedima, a kasnije i zagovornom molitvama mnogi ozdravili i doživjeli obraćenje i oslobođenje, a danas je u cijelom svijetu poznat kao jedan od svetaca Božjeg milosrđa upravo zbog te cjeloživotne borbe protiv đavolskog grijeha u ljudskim srcima.

Ako nam tko može pomoći u oslobođenju od okova grijeha onda je to sveti Leopold Mandić i ova molitva:

Sv. Leopolde, Ti si punih 40 g. proveo u ljutom boju protiv Sotone, tjerajući toga lukavog zavodnika iz ljudskih duša. I danas je Sotona po grijehu zarobio mnoge duše, otvrdnuo im srce, razdvojio ih mržnjom i svađom, otupio im savjest, odvraća ih od ispovijedi te odgađaju svoje obraćenje, a toliki i umiru u grijehu.

Sveti Leopolde, pomozi slabom čovjeku i brani ga od zasjeda đavolskih. Isprosi mu obraćenje i povratak Isusu Dobrom Pastiru. Neka u ime Isusovo, odstupi drski Sotona i neka prestane zavoditi i varati duše.

Pokajanje
Kajem se od svega srca, što sam uvrijedio Boga, najveće i najmilije dobro. Mrzim na sve svoje grijehe i čvrsto odlučujem da ću se popraviti i da neću više griješiti.

www.medjugorje-news.com

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er