ZANIMLJIVOSTI

Mlada NBA zvijezda Kevin Knox II. donirao ogromnu svotu novca Katoličkoj srednjoj školi

Mlada NBA zvijezda Kevin Knox II. donirao ogromnu svotu novca Katoličkoj srednjoj školi Katolička srednja škola Tampa primila je ogromnu donaciju od svog bivšeg učenika, koji ima samo 22 godine.

Novi objekt će se zvati Kevin Knox II Fieldhouse i trebao bi biti otvoren na proljeće sa svim bitnim potrepštinama, uključujući „najmoderniji fitness centar, paviljon “Hall of Fame”, Dvoranu slavnih, trenerske apartmane, video semafor , muške i ženske svlačionice, tribine i koncesije”, navodi se u izvješću Tampa Bay Newswirea piše Aleteia.org.

“Ne možemo zamisliti ljepši primjer bivšeg učenika koji pokazuje vjeru, talenat i suosjećanje”, rekao je Robert Lees, ravnatelj Katoličke srednje škole u Tampi. “Kevin je prvak na terenu i izvan njega, i mi smo tako zahvalni na ovom daru koji će poboljšati iskustvo za svakog učenika Tampe Catholic, sadašnjeg i budućeg.”

Knox, 22, poznat po svojoj ljubaznosti u školi, rekao je da su inspiracija za njegovu donaciju bile lekcije koje je naučio od srednjoškolskog trenera Dona Dziagwe i vrijednosti koje su prenijeli njegovi roditelji, Michelle i Kevin stariji. Osjećao sam potrebu odužiti se Tampi Catholic, jer su mi pomogli da postanem osoba i igrač kakav sam danas. To što sam TC Crusader uvijek će biti dio onoga što jesam na terenu i izvan njega.”

Iako se može činiti nevjerojatnim da je netko tako mlad u poziciji ponuditi tako značajan novčani dar svojoj bivšoj školi, to je pokazatelj njegove želje da drugi mladi imaju prilike za uspjeh kao sportaši i kao dobra ljudi. Knox se pridružuje rastućem popisu inspirativnih mladih katoličkih sportaša. Još jedan izvanredan čovjek, igrač države Kansas, Landry Weber, ostavio je po strani potencijalnu nogometnu karijeru da bi se pridružio sjemeništu.

Kevin Knox II.

www.medjugorje-news.com

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er