BIJAKOVIĆICRKVAMEĐUGORJE

MEĐUGORJE: ZA VRIJEME GOSPINA UKAZANJA, VIDJELICA MARIJA JE PLAKALA

Svjedočanstvo sa ukazanja. Francuska časna sestra koja živi u Međugorju sestra Emmanuel Maillard koja je autorica i brojnih knjiga o fenomenu Međugorja objasnila je što se događalo za vrijeme posljednjeg ukazanja u Međugorju, napomenuvši da mnogi nisu shvatili da je Gospa u ovoj poruci dala riješenje za sve probleme koji muče svijet.

Što se događalo na ukazanju?

“Navečer 25. ožujka, za vrijeme ukazanja, prevoditelji poruke bili su okupljeni u kapeli vidjelice Marije. Kad su je vidjeli kako plače za vrijeme i nakon ukazanja, pitali su se kakva bi poruka mogla izazvati te suze!?
Tada je Marija nestala kao i obično u maloj sakristiji kako bi zapisala poruku primljenu od Gospe. Kad se vratila u grupu koja je čekala poruku, viknula je: “Ali zašto izgledate tako tužno?”.
Nakon što je pročitala s radošću poruku zablistala je od sreće, kao da se ponosi Nebeskom majkom što nam nudi – ili barem ponovno nudi – rješenje svih svjetskih problema.
Gospa nije napravila beskrajan popis stvari koje danas nisu u redu, kao što to rade „mediji“, uvijek spremni uništiti nadu. Ne, sve je išlo u suprotnom smjeru, natjerala nas je da pogled podignemo prema RJEŠENJU koje obično zaboravljamo i koje nas jedino može spasiti.
Blažena Majka je stvarno jaka! Ona ne zna samo prošlost i sadašnjost, već i budućnost i ona je naša majka! Ako kaže „oni koji se mole ne boje se budućnosti i ne gube nadu“, ona zna o čemu govori! Ona je naša kraljica i okuplja one koji žele slijediti njene preporuke kao majke, suverene sa sinovskim povjerenjem.

Poruka Gospe od 25. ožujka 2021.

Draga djeco! I danas sam s vama da vam kažem: dječice, tko moli, ne boji se budućnosti i ne gubi nadu. Vi ste izabrani da nosite radost i mir, jer ste moji.
Ja sam ovdje došla s imenom Kraljica mira, jer đavao želi nemir i rat, želi ispuniti vaše srce strahom u budućnost, a budućnost je Božja. Zato budite ponizni i molite i prepustite sve u ruke Svevišnjega koji vas je stvorio. Hvala vam što ste se odazvali mome pozivu.“

ukazanja

www.medjugorje-news.com

Izvor
https://rastimougospodinu.com/
Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er