MEĐUGORJESVJEDOČANSTVA

Međugorje: Najveće čudo koje se dogodilo na Križevcu

Međugorje: Bilo bi pogrešno i neistinito reći da je Bog birao samo svece i grešnike kako bi pokazao svoju moć. Bog bira one koje želi, čak i najobičniju osobu, da nam pokaže svoju veliku ljubav. Kao svjedočanstvo toga, u nastavku donosimo svjedočanstvo o najvećem čudu koje se dogodilo na brdu Križevac u Međugorju zahvaljujući zagovoru Majke Božje, svjedočanstvo o iscjeljenju Arthura P. Boylea, vjernika koji je izgubio vjeru zbog bolesti (tumora) piše mystic post

Arthur se oženio vrlo mlad sa suprugom Judy, koja je bila praktični katolik i uključivala ga je u razne aktivnosti u zajednici. Život im je tekao mirno dok se nisu zatekli sa bolesti, autizmom svog drugog sina, ali početna poteškoća je prevladana, čak ni smrt osmog sina 1986. godine nije narušila spokoj njihove obitelji, ali tri godine kasnije zbiti će se događaj koji promijenit će mu život: 1989. godine dijagnosticiran mu je karcinom i bit će prisiljen napustiti posao.

Cijela se obitelj privija uz njega, supruga ga vodi u crkvu da se moli, čak i ako je on sada bez snage, Athur kaže: „Prvi put u životu molio sam srcem. Prepustio sam se potpuno i dao sam svu svoju tugu Bogu. I u tom sam trenutku osjetio udarac “. Nitko se ne želi pomiriti sa svojim odlaskom, a noć prije operacije organizirano je molitveno bdijenje gdje su prisustvovali svi prijatelji, rodbina, pa čak i župljani koje on nije poznavao, to mu je dalo snagu da se suoči s operacijom i sve je prošlo za najbolje.

Nažalost, bolest se ponavlja 8 mjeseci kasnije , ovoga puta liječnici su sumnjičavi prema mogućnostima ozdravljenja i kažu mu da jedino što mogu učiniti jest da mu drugom operacijom omoguće još nekoliko mjeseci života. Žena u međuvremenu organizira još jednu vojsku molitve, ali Arthur utučen više ne vjeruje u njezinu učinkovitost. Prijatelj ga očajnički pokušava uvjeriti da ga slijedi na hodočašću u Međugorje prije operacije.

Hodočašće u Međugorje

Dolazak u malo hercegovačko selo iznenađuje ih, osjećaj spokoja ih obavija i Arthurovo raspoloženje se popravlja. Dok je sa svojim prijateljem bio u trgovini s namjerom da kupi suvenire prijateljima, sreo je vidioca koji je pristao moliti za njega.

Sretan, Arthur kreće na brdo Križevac i prvi put u životu pokazuje svoju jaku bol dok kleči pred križem i u suzama i moli za čudo: „Jednom sam pokazao svoju slabost i ponizio se. Kleknuo sam u blato podno križa … Očajno sam plakao i molio Nebeskog Oca da mi se smiluje. “

Arthur je bio uvjeren da je ozdravio (noć prije osjetio je jaku bol u plućima) i rekao svojoj ženi da želi proći niz pretraga. Pretrage daju negativne rezultate, tumor je još uvijek bio prisutan, ali je uvjeren da će se oporaviti, tako da dva dana prije operacije (12. rujna) supružnici odlaze liječniku koji iznenađujuće uspostavlja da se tumor potpuno povukao. Liječnik je bio iznenađen, upozoravajući ga da će po svoj prilici tumor ponovno pojaviti, ali nakon 16 godina Arthur i dalje ima izvrsno zdravlje zahvaljujući molitvama u Međugorju.

međugorje

www.medjugorje-news.com

Vezani članci

Back to top button