BIJAKOVIĆIBRDO UKAZANJACRKVAMEĐUGORJEPLAVI KRIŽVJERA I DUHOVNOST

MEĐUGORJE Malo prije Gospinog ukazanja na snimci pojavio se lik koji podsjeća na svetog Ivana Pavla II.

Sveti Ivan Pavao II ljubio je Međugorje, je li ovo dokaz da ga je napokon posjetio?

Pokojni papa Ivan Pavao II. nije se službeno osvrtao na Međugorje. Postoje, međutim, svjedoci koji tvrde kako je u privatnom razgovoru s njima spominjao to mjesto.

Pokojni predsjednik dr. Franjo Tuđman tako je posvjedočio da mu je Ivan Pavao II. prenio želju da za posjeta Sarajevu 1997. pohodi i Međugorje. Vidjelica Mirjana Soldo ustvrdila da joj je 1987. rekao: “Da nisam papa, već bih bio u Međugorju i ispovijedao bih.”

Brazilski biskup Maurillo Krieger je napisao: “Godine 1988. bio sam s osam drugih biskupa i 33 svećenika na duhovnoj obnovi u Vatikanu. Papa je znao da poslije ove obnove mnogi od nas idu u Međugorje.

Prije nego što smo otišli iz Rima, nakon privatne mise s Papom, on je, a da ga nitko nije ništa pitao, rekao: Molite za mene u Međugorju. Rekao sam Papi drugom zgodom: Idem u Međugorje četvrti put. Papa se malo sabrao i rekao: Međugorje, Međugorje.

To je duhovno središte svijeta. Isti sam dan s drugim brazilskim biskupima razgovarao s Papom u vrijeme ručka i rekao sam mu: Svetosti, mogu li reći vidiocima iz Međugorje da im vi šaljete svoj blagoslov? On je odgovorio: Da, da. I zagrlio me.”

Međutim, redakcija Mystic Posta katoličkog portala koji izvještava o fenomenu Međugorea priznaje da je bila zaintrigirana kada su pogledali video s ukazanja u Bijakovićima na Brdu ukazanja 2. kolovoza 2019.

Naime, tamo se odjednom u masi pojavljuje lik čovjeka u bijelom koji vadi krunicu trenutak prije samog dolaska Gospe. Čovjek izgleda poput Ivana Pavla II. Kako kažu iz redakcije stvar je u tome da su pregledali i sve druge snimke s ovog ukazanja, međutim tajanstvenog čovjeka s krunicom koji svijetli nisu mogli pronaći, već na njegovom mjestu stoji netko drugi. Međugorje

U 58. sekundi u prvom videu vidjet ćete lik u bijelom koji izvlači svoju krunicu trenutak prije nego se pojavi Gospa.

NA SLICI ISPOD UOPĆE GA NEMA!

DVIJE SLIKE ZA USPOREDBU

www.medjugorje-news.com/

Prikaži više

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er