MEĐUGORJEVJERA I DUHOVNOST

Međugorje je najveći događaj u dvije tisuće godina kršćanstva, neoprostivo bi bilo propustiti…

“Međugorje je najveći događaj u dvije tisuće godina kršćanstva. Propustiti ovu priliku da nam Gospa bude vodilja na duhovnom putu u određenom je smislu neoprostivo. Bilo bi besmisleno zanemariti ili ukinuti takvu pomoć rekao je otac Livio Fanzaga, direktor Radio Marije koji je ujedno i jedan od najvećih poznavatelja fenomena marijanskih ukazanja u Međugorju.

Otac Livio dugi je niz godina strastveno govorio o događajima koji se događaju u Međugorju. Sada osjeća da su vremena hitnija nego ikad. U intervjuu za talijanski magazin “Giornale”, direktor Radio Marije govorio je o svojim zabrinutostima.

Međugorje su najduža javna ukazanja otkad postoje marijanska ukazanja. Dio su plana koji ide od Fatime do Međugorja

„Ovo su najduža javna ukazanja otkad postoje marijanska ukazanja. Dio su plana koji ide od Fatime do Međugorja kako je Gospa sama rekla. Odnosno, došla je dovršiti ono što je započelo u Fatimi u vezi s vremenom mira za čovječanstvo. Sami vidioci kažu da je plan djelomično realiziran s obraćenjem Rusije koje je  u tijeku zahvaljujući vraćenoj vjerskoj slobodi u toj zemlji.

No, većinom se to još nije dogodilo, jer se otpadništvo od vjere događa i na Zapadu i po prvi puta u povijesti čovječanstva svijet je u opasnosti od samouništenja, govori otac Livio “.

Vezani članci

Upitan nalazimo li se trenutno u apokaliptičnom sukobu, otac Livio naglašava da, da.

“Da, Gospa je dala teološku viziju trenutnog povijesnog trenutka od prvih mjeseci ukazanja kada je rekla da se vodi bitka između njezinog Sina i Sotone. Rekla je da će njezin Sin pobijediti, ali da će i Sotona imati svoj dio. U ovo se vrijeme poteškoće pojačavaju. Gospa je rekla da je došla probuditi vjeru u svijetu koji je bez Boga.

Samouništenje je konkretna mogućnost: čovjek može uništiti planet na kojem živi i Gospa je došla kao Kraljica mira da nas sačuva. U nedavnoj poruci rekla je: “Dopustite Bogu da govori s vašim srcem, jer Sotona vlada i želi uništiti vaše živote i zemlju po kojoj hodate.”
I zbog toga Gospine poruke postaju hitnije”, upozorava.

međugorje

www.medjugorje-news.com

Izvor
vjera
Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er