GOSPINE PORUKEMEĐUGORJEVJERA I DUHOVNOST

Gospa vidiocima u Međugorju otkriva 5 nevjerojatnih stvari koje se događaju kada Duh Sveti uđe u vas

Gospa vidiocima u Međugorju otkriva 5 nevjerojatnih stvari koje se događaju kada Duh Sveti uđe u vas

„Anđeo joj odgovori: “Sveti Duh će sići na tebe i sila Svevišnjega će te zakriliti. Zato će dijete koje rodiš biti sveto i zvat će se Božji Sin. Luka 1:35 “.

Mnogi to ne znaju, ali Gospa je u Međugorju otkrila biblijsku Istinu da je doista Duh Sveti učinio Mariju Isusovom majkom i samo po sebi Majkom svijeta ”. U poruci koju je Gospa dala Mirjani od 2. listopada 2016. rekla je: „Draga djeco, Duh Sveti prema Nebeskom Ocu učinio me majkom, majkom Isusovom, a samo po tome i vašom majkom. Zato dolazim dolazim zbog vas, da vam otvorim svoje majčinske ruke; da vam dam svoje srce i pozovem vas da ostanete sa mnom, jer mi vas je moj Sin povjerio sa križa.

Djeco moja, ne trudite se odmah sve razumjeti, jer ni ja nisam odmah sve razumjela; ali ljubila sam i vjerovala u božanske riječi koje je izgovorio moj Sin. On koji je bio prvo svjetlo i početak otkupljenja. Apostoli moje ljubavi, molite, žrtvujte se, volite i ne osuđujte. Idite i širite istinu, riječi moga Sina, Evanđelje, jer vi ste živo Evanđelje; vi ste zrake svjetlosti moga Sina. Hvala vam.”

Kroz sve ove godine naša Nebeska Majka je poticala vjernike da traže od Duha Svetoga da uđe u nas i obnovi naše duše.

Evo 5 nevjerojatnih stvari koje se događaju kada Duh Sveti uđe u vas.

1. Po Duhu Svetom obnovit ćete lice zemlje: „Pripremam vas za nova vremena da biste bili čvrsti u vjeri i ustrajni u molitvi, pa da Duh Sveti može djelovati kroz vas i obnoviti lice zemlje.

2. Duh Sveti će vas odvesti do istine: „Stoga, djeco moja, molite se da vas Duh Sveti uvede u istinu, da vam pomogne da je spoznate i kroz to spoznanje istine da budete jedno s Ocem nebeskim i sa mojim Sinom. ”

3. Čudo Duha Svetoga odvest će vas do veće svetosti. “Molim Ga da vas obasja čudom Duha Svetoga kako biste ga prestali uvijek iznova izdavati, psovati i ranjavati.

4. Bit ćete izlječeni. „Molim Duha Svetoga da vas obnovi i ojača. Molim Duha Svetoga da, dok pomažete drugima, i vi ozdravite.

5. Duh Sveti će vas štititi od zla. „Vi, dječice, molite Duha Svetoga da vas preobrazi i ispuni svojom snagom vjere i nade, kako biste bili čvrsti u ovoj borbi protiv zla.”

www.medjugorje-news.com

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er