VJERA I DUHOVNOST

Marino Restrepo u misijskom posjetu Bosni i Hercegovini

Poznati katolički misionar i evangelizator iz Kolumbije Marino Restrepo – na svom misijskom putovanju odlučio je posjetiti Bosnu i Hercegovinu. Tako će uz poziv župnika posjetiti neke župe u Bosni: Dobrinja (Sarajevo), Žepče, Tuzla, Drvar i Novi Travnik.

Restrepo je hodočasnički posjetio i Međugorje gdje je boravio par dana. Tijekom boravka gostovao je u međugorskom studiju Radio Marije BiH gdje je iznio svoje snažno svjedočanstvo.

Svjedočanstvo obraćenja, oslobođenja i ozdravljenja. O životu u tami grijeha droge, magije i promiskuiteta, o mukotrpnoj otmici narko-kartela i zatočeništvu u amazonskim prašumama, o događaju mističnog susreta sa živim Kristom, istinskom obraćenju i beskompromisnom življenju katoličke vjere i evangelizacijskom poslanju.

Marino Restrepo, glumac i vrlo nadaren glazbenik s dugogodišnjom karijerom u Holywoodu. Od 16. godine živio je u drogi, promiskuitetu, magiji i svim ostalim porocima novog doba. U 47. godini, 1997. otet je od gerilaca i 6 mjeseci bio je u zatočeništvu u prašumi Anda gdje doživljava mistično iskustvo susreta sa živim Isusom. Dane su mu mnoge naravne i nadnaravne spoznaje.

Od tada ima samo jednu zadaću: “Biti svjedok Božje ljubavi i Katoličke vjere diljem svijeta“. Danas je on živo svjedočanstvo vjere i obraćenja.

www.medjugorje-news.com

Izvor
rastimo u gospodinu
Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er