CRKVAVJERA I DUHOVNOST

Marino Restrepo: Gospodin mi je pokazao najmoćnije oružje protiv zla,nalazi se…

Marino Restrepo Snažno svjedočanstvo obraćenja, oslobođenja, ozdravljenja osobe koja je, od 16. godine života živjela u živjela u drogi, promiskuitetu, magiji i svim ostalim porocima novoga doba.
“Isus kaže da su 3 demona, zloduha filozofije današnjeg svijeta: pozitivno mišljenje, samoostvarenje i samopoštovanje. Gurui, učitelji poganskih filozofija dolaze u naše kršćanstvo.Tako priču započinje Marino Restrepo.

Oni nam predlažu kako postići samoostvarenje. Kršćanstvo uči suprotno. U kršćanstvu nije riječ o pozitivnom mišljenju, jer znamo da nikad ništa nećemo moći zadobiti bez milosti. Možete sjediti i pozitivno misliti godinama, međutim ukoliko Bog to ne želi nećete to dobiti. Nema čega što bi trebalo ostvariti u sebi. Kršćanin ne teži samoostvarenju. U kršćanstvu se radi o umiranju sebi. Mi ne težimo samopoštovanju, mi želimo poštivanje Krista. Gospodin kaže da smo izgubili naš pravac. Međutim, nije sve izgubljeno, jer je Božje milosrđe veće od bilo kojeg mraka. Nema takvoga grijeha koji bi bio veći od njegovog praštanja. Imamo Boga dobrote i ljubavi. To je Bog koji ne želi da itko ode u pakao. On želi spasiti sve nas, cijelo čovječanstvo govori Marino.
Tada me je Isus pitao o mojoj katoličkoj vjeri. Rekao je kad umremo i dođemo pred njegov Božanski sud, neće nam se suditi po religijama, filozofijama ili vjerovanjima bilo koje vrste. Sv. Ivan kaže da će nam se suditi po ljubavi. Naprimjer, jedan urođenik koji živi u prašumi i koji nikad nije čuo za Božje zapovijedi i koji nikad nije čuo za Krista, ipak ima u svom srcu uliveno znanje, spoznaju dobra i zla. Pred Božjim sudom sudit će nam se po ljubavi.
Zatim mi je rekao: „Spasenje je za svakoga, ali od onoga kojemu je mnogo dano, mnogo će se tražiti zauzvrat“. Rekao je da mi je dao najveću odgovornost, ali i najveći dar, a to je Katolička crkva. Nazvao ju je svojom vojskom. Rekao je da nije slučajnost što sam rođen kao katolik. I nije slučajnost da itko postaje katolik, pa čak i ako ste postali katolik u dobi od 80 godina ipak ste rođeni zato da budete katolik. Jer to je euharistijska vojska Božja.

I rekao mi je: ,,Baš kao što neka zemlja ima vojsku da brani narod, a ostatak naroda se zovu civili, na isti način i cijelo čovječanstvo ima vojsku, Božju vojsku koja brani duše od đavla. Ostatak čovječanstva su civili, a katolici su vojska jer je njima dano savršeno oružje protiv đavla“. Za početak mi je pokazao najmoćnije oružje koje se nalazi u sakramentima.
– Ovo je snažno svjedočanstvo obraćenja, oslobođenja, ozdravljenja osobe koja je, od 16. godine života, živjela u drogi, promiskuitetu, magiji i svim ostalim porocima novoga doba, osobe rođene u katoličkoj obitelji, ali odmetnute od vjere, osobe koja pune 33 godine nije kročila u crkvu. Od 1997., kada je doživio osobni susret s Isusom, i kada je, mimo svih očekivanja, oslobođen iz zatočeništva, Marino ima samo jednu želju i jednu zadaću – svjedočiti o svome životu i obraćenju, o neizmjernoj Ljubavi Isusa Krista, o naravnim i nadnaravnim spoznajama koje su mu dane.
Marino Restrepo osnovao je misiju Hodočasnici ljubavi, koja danas djeluje u više od 30 zemalja svijeta. Marino je svjedočio u Zadru (Crkva Kraljice Mira), u Neumu (dvorana Crkve Gospe od zdravlja), u Zagrebu (dvorana Crkve Sv. Križa i Crkva Sv. Ante na Sv. Duhu) i u Špišić-Bukovici (Crkva Sv. Ivana Krstitelja).
Kao vjernik koji je potpuno poslušan Crkvi, Marino djeluje slijedom službenog odobrenja svoga župnika i svoga biskupa.

www.medjugorje-news.com

Vezani članci
Izvor
rastimo u vjeri
Prikaži više

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er