GLAZBA

“GOSPODIN BOG” Marin Ivanović Stole: “Vidim se u Međugorju da repam za dvije godine”

“Vidim se u Međugorju da repam za dvije godine” Hrvatski reper Marin Ivanović Stole najavio je sinoć tijekom svojeg gostovanja u emisiji RTL direkt prvi hrvatski rap album duhovne glazbe.

Povod Stoletovom gostovanju u emisiji bio je njegov televizijski angažman na RTL-u u ulozi voditelja novog tv kviza ‘Dođi, pogodi i osvoji’ koji je nedavno postao najdugovječniji kviz u Americi, piše Bitno.net

Hrvatski glazbenik je kazao kako svoj novi angažman smatra plodom šestomjesečne molitve na tu nakanu: “Sve ono prije je u nekim momentima bilo onako malo luđe, sad sam ipak malo zreliji”, rekao je Marin dodavši kako je u molitvi kazao: “Bože evo ako ti misliš da bi ja trebao…”

Stole koji upravo predstavlja svoj 8. studijski album ‘Sve su to rime’ najavio je kako za iduću jesen priprema novi album naziva ‘Gospodin Bog’: “Za jesen pripremam prvi duhovni rap album na području Balkana. To još nitko nije napravio.”

Kazao je da će prvi singl s albuma ‘Gospodin Bog’ izaći idući mjesec na YouTube kanalu Srce Isusovo, a na njemu će uz Stoleta nastupiti i Alan Hržica i crkveni zbor.

Kaže kako mu je želja približiti Boga i vjeru mladim ljudima “koji su možda zapleteni kao što sam i ja bio.”

Na pitanje voditeljice smatra li da će zbog okretanja duhovnoj glazbi izgubiti svoju publiku, Marin je odgovorio kako smatra da se otvara novoj publici, te da će one koji su ga prije slušali približiti duhovnoj glazbi:

“Pa evo samo na festivalu mladih u Međugorju dođe 100 000 ljudi, ja sebe vidim da repam tamo za 2 godine. Progledaj srcem je napunio Arenu, to je moja nova publika. Svatko tko voli moj rap od moje stare publike iz ljubavi prema mojim rimama koje mi je dao Bog za osam albuma doći će i tamo na novu adresu gdje će se izvoditi te duhovne stvari.”

www.medjugorje-news.com

Izvor
bitno.net

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button