CRKVAVJERA I DUHOVNOST

7 svetišta povezanih ravnom crtom: Legendarni mač svetog Mihaela kojim je arkanđeo poslao sotonu u pakao

7 svetišta povezanih ravnom crtom: Legendarni mač svetog Mihaela kojim je arkanđeo poslao sotonu u pakao Prema legendi, crta predstavlja udarac kojim je sveti Mihael poslao vraga u pakao. Tajanstvena zamišljena linija povezuje sedam samostana, od Irske do Izraela. Je li to samo slučajnost? Ovih sedam svetišta vrlo su daleko jedno od drugoga, a opet su savršeno poravnati piše Aleteia.

Sveta crta svetog Mihaela Arkanđela predstavlja, prema legendi, udarac koji je svetac nanio vragu, šaljući ga u pakao. U svakom slučaju, iznenađujuće je koliko su ta svetišta zapravo usklađena. Ali detalji takvog poravnanja također su zapanjujući: tri najvažnija nalazišta, Mont Saint Michel u Francuskoj; sakra San Miguela u Val de Susa; i svetište Monte Sant’Angelo u Garganu jednako su udaljeni jedno od drugog.

Neki kažu da je ovo podsjetnik Svetog Arkanđela: od vjernika se očekuje da budu pravedni i hodaju ravnom stazom. Ako sve ovo nije bilo dovoljno iznenađujuće, sveta crta je također savršeno usklađena sa zalaskom sunca na dan Ljetnog solsticija sjeverne hemisfere.

mihaela

www.medjugorje-news.com

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er