SVIJET

Kraj virusa polovinom ili krajem ljeta po analizi Pfizer-BioNtech-a, po ovoj dinamici cijepljenja koji je trenutačno prisutan u Europi.

Analiza koju je vršila Pfizer BioNtech virus bi trebao stagnirati polovinom ljeta 2021 odnosno krajem tog ljeta. Analizu su vršili djelatnici Pfizer BioNtecha te smatraju Europu i Sj. Ameriku da bi tada virus bio pod totalnom kontrolom, odnosno da neće više biti nikakvih restrikcija odnosno zatvaranja. Ne postoji lijek, postoji cjepivo koje će štiti građane od ponovne zaraze i moramo se složiti da je ovo jedini raniji izlaz iz ovog kaosa koji je nastao. Ne možemo tvrditi da virus nije vještački napravljen u nekom labaratoriju u Kini, ali se moramo složiti da je cjepivo jedini dobar znak odnosno svijetlo na kraju tunela što se tiče COVID19

Na vama je hoćete ili nećete se cijepiti. Danas je internet dostupan svima pa tako i onima koji kontriraju svemu i svačemu. Na žalost ljudi vjeruju više nekim istražnim novinarima koji se trude slati informacije a najviše dezinformacije u svijet, nego onom tko je proveo 20 30 godina na istraživanjima i studiranju medicine. Opet kad tog istog novinara zaboli ne ide po savjet za liječenje nekom novinaru već doktoru koji je specijalista. Pustimo čipove, ovo ono. Čipirani smo mobitelima ima 15 godina pa nitko nije uzbune pravio u vezi tog. Sumnjamo da bi Izrael koji nema 3. val tek tako cijepio 40% stanovništva s 2 doze odnosno 80% s 1 dozom cjepiva. Iza holokausta kojeg su prošli svakako čuvaju se, pogotovo svoj narod.

www.medjugorje-news.com

Prikaži više

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er