MEĐUGORJEVIDEO

VIDEO Kateheza fra Gorana Azinovića na 32. Mladifestu u Međugorju: Sa sobom kući ponesite ove tri stvari…

”Koje dobro moram činiti” (Mt 19, 16) geslo je na ovogodišnjem Mladifestu o kojem su govorili svi oni koji su imali kateheze ranijih dana pa je o tome govorio i fra Goran Azinović, župni vikar iz Čitluka koji je mladima držao katehezu, na čijem početku je postavio pitanje mladima: ”Koje je to dobro koje treba činiti da baštinite život vječni? Koje je to dobro koje ste vi čuli?”

VI STE  NAUČILI TRI DOBRA KOJA TREBATE ČINITI CIJELI ŽIVOT DA BUDETE SVETI. TE TRI STVARI VOLJETI EUHARISTIJU, VOLJETI MARIJU I MOLITI KRUNICU PONESITE KUĆI. NIJEDNU VIŠE!

fra Goran Azinović

”Kad se vratite kućama i kada vas budu pitali: ‘Koje ste dobro naučili? Štio su vam rekli u Međugorju?’ Vi recite: ‘Položili smo ispit!’ Recite da ste naučili tri stvari: da volite Euharistiju. To je i kardinal Sarah rekao da ljubite Euharistiju. Drugo, da volimo Mariju. Pa koji bi danas muškarac za svoju curu ovako kisnuo, a vi kisnete ovdje za Gospu. Znači, vi volite Mariju. To je drugi test koji ste položili. I treći test, jeste li molili krunicu?

”Koje dobro moram činiti” (Mt 19, 16) geslo je na ovogodišnjem Mladifestu

Vi ste onda naučili tri dobra koja trebate činiti cijeli život da budete sveti. Te tri stvari ponesite kući. Nijednu više!”, kazao je u svojoj katehezi fra Goran Azinović koji je pred mlade stavio uzore – svetog Ivana Pavla II. i sv. Maksimilijana Kolbea.

www.medjugorje-news.com

Izvor
radio mir medjugorje
Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er