CRKVAVIJESTI

Kardinal Robert Sarah uspješno operiran u Italiji

Kardinal Robert Sarah uspješno operiran u Italiji Liječnici su na konferenciji za novinare izjavili kako je operacija bila uspješna te se, zahvaljujući  upravo robotskog tehnologiji “Da Vinci”, mogla izvesti na minimalno invazivan način…

Kardinal Robert Sarah, bivši prefekt Kongregacije za bogoštovlje i disciplinu sakramenata, ovoga je tjedna operiran uz pomoć robotske tehnologije. Urološka operacija je uspješno odrađena u Velikoj Metropolitanskoj bolnici u gradu Reggio Calabria  koji se nalazi na jugu Italije, piše CNA.

Liječnici su na konferenciji za novinare izjavili kako je operacija bila uspješna te se, zahvaljujući  upravo robotskog tehnologiji “Da Vinci”, mogla izvesti na minimalno invazivan način. Međutim, nisu naveli razlog zbog kojeg je kardinal morao biti podvrgnut operaciji.

Kardinal Sarah će sudjelovati na Mladifestu u Međugorju koji se održava od 1. do 6. kolovoza

Inače, kardinal Sarah u narednim mjesecima ima nekoliko zakazanih angažmana. Prošloga je tjedna, tako, objavljeno da će sudjelovati na Mladifestu u Međugorju koji se održava od 1. do 6. kolovoza. Početkom rujna bi trebao sudjelovati na 52. Međunarodnom euharistijskom kongresu u Budimpešti.

Njegov osobni tajnik, Lorenzo Festicini, koji je rodom iz Kalabrije, na konferenciji za novinare je bolnicu pohvalio zbog „kvalitete, profesionalnosti, humanosti i predanosti“.

www.medjugorje-news.com

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button