ZANIMLJIVOSTI

Kako je Luka Modrić iznenadio utemeljitelje Marijinih obroka koji su mu pomagali dok je bio dijete

Kako je Luka Modrić iznenadio osnivače Marijinih obroka koji su mu pomagali dok je bio dijete Dobrotvorna udruga Marijini obroci (Mary’s Meals), koja je osnovana u Škotskoj no ima podružnicu i u Hrvatskoj, nedavno je probila graniua od dva milijuna djece u 19 zemalja kojoj svaki dan osigurava obrok.

“Danas, dva milijuna djece jedu Marijin obrok u svojim školama. Kada smo se otisnuli na ovo putovanje prije gotovo 30 godina, bili smo zapanjeni dobrotom donatora”, rekao je utemeljitelj Marijinih obroka Magnus MacFarlane-Barrow.

“2019. godine, moja Julie i ja otputovali smo u Hrvatsku na desetu godišnjicu Marijinih obroka ondje”, rekao je MacFarlane-Barrow za Scottish Sun.

Uživali smo u predivnoj večeri uz pjesmu i ples u Slavonskom Brodu, gradu koji smo posljednji put posjetili gotovo trideset godina ranije kada je bio rastrgan ratom i dom tisućama izbjeglica, nastavio je.“Na glavnom događaju u Zagrebu, sljedeće večeri, nakon svojega kratkog govora dobio sam divno iznenađenje. Jedan od volontera popeo se na pozornicu i predao mi paket u kojemu je bio dres hrvatske nogometne reprezentacije.

Vezani članci

Bio sam sretan i s time, budući da sam veliki obožavatelj hrvatske reprezentacije, koja je igrala u finalu Svjetskog prvenstva godinu ranije, ali tek kada sam okrenuo dres shvatio sam kako je ovo još bolje nego što sam mislio”, dodao je MacFarlane-Barrow.Dres je nosio potpis Luke Modrića, koji je te godine i službeno bio najboljim nogometašem svijeta.

“On i njegova obitelj pomažu Marijinim obrocima dijelom i zato što su i sami bili izbjeglice u Zadru kada smo Julie i ja ondje dostavljali pomoć”, prisjetio se MacFarlane-Barrow. “Nismo mogli ni slutiti da se među gomilom djece nalazi i jedno koje će izrasti u svjetsku superzvijezdu.”

Zahvaljujem vam svim srcem u ime te djece, za svaki vaš napor i svaki dar, dodao je utemeljitelj Marijinih obroka i zaključio: “Hvala vam i, molim vas, nastavimo tako i dalje.”

www.medjugorje-news.com

Izvor
bitno.netbitno.net
Prikaži više

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er