BIJAKOVIĆIBRDO UKAZANJACRKVAMEĐUGORJEPLAVI KRIŽ

Kako Gospa ustvari komunicira sa vidiocima iz Međugorja

Veoma je zanimljivi način na koji Gospa komunicira s vidiocima iz Međugorja.

“S njom razgovaram na hrvatskom jeziku, kao sada s vama, vidim je kao vas i mogu je dodirnuti”, objašnjava Ivan “Za moj rodendan i za godišnjicu ukazanja Gospa me zagrli. To je predivan osjećaj, sav protrnem na taj dodir.”

Slično je i Vickino iskustvo: “Na svaki moj rodendan Gospa mi pruži ruku, čestita, poljubi me poput svake žive osobe. Osjetiš dodir lica, stisak ruke, a samo taj dodir nije poput našeg. On je jednostavan, ali nježan, ispunjen ljubavlju. Isto tako, i mi njoj čestitamo njezin rodendan.”

I Jakov je dotaknuo Gospu, još na počecima ukazanja. “No nemojte me pitati kakav je to osjećaj kada te dodirne Gospa, jer teško ga je opisati. O tom osjećaju ne možemo govoriti kao o dodiru, to je nešto što doživljavaš u svome srcu”, pokušao je objasniti.

Za razliku od njih, Mirjana nikada nije dotaknula Gospu. Kaže da toga nije dostojna. “Meni je dovoljno da je Gospa samo u blizini”, ističe, samo da je vidim, da doživim tu ljepotu. Mislim da se tako osjećaš samo kad si u raju. Osim toga, ona me sve vrijeme grli svojim pogledom, svojim riječima, svojom ljubavlju.

Evo vam jedan primjer. Ja sam majka dviju djevojčica i kao svaka normalna majka dala bih svoj život za njih, a kad sam s Gospom, čak ni one ne postoje, samo želja da me Gospa povede sa sobom. Taj se osjećaj na Zemlji ne može osjetiti.”

Gospa

www.medjugorje-news.com/

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er