MEĐUGORJEVJERA I DUHOVNOST

Kada se međugorske tajne počnu otkrivati shvatit ćete zašto je Gospa odabrala 18. ožujak

Kada se međugorske tajne počnu otkrivati stvari shvatit ćete zašto je Gospa odabrala 18. ožujak Mirjana Dragićević-Soldo imala je svakodnevna ukazanja od 24.6.1981. do 25.12.1982.

Kada se posljednji put svakodnevno ukazala, Gospa joj je rekla:

“Mirjana, izabrala sam te i rekla ti sve potrebno. Prenijela sam i na tebe mnoge strahote koje treba da dostojno nosiš. Misli na mene i na to koliko i ja zbog toga suza prolijem. Uvijek trebaš biti hrabra. Brzo si shvatila moje poruke, a tako moraš shvatiti da i ja moram otići. Budi hrabra…!”

Povjerivši joj desetu tajnu, Gospa joj je rekla da će tijekom cijelog života imati ukazanje 18. ožujka. na svoj rođendan. Uz to Mirjana ima ukazanja i drugog u mjesecu koja su počela 1987. godine.

U jednom intervju Mirjana je nešto rekla i o tome zašto su ti datumi značajni.

Uspoređujući ukazanja u Međugorju s najpoznatijima u svijetu, prepoznajemo
velike sličnosti ali i različitosti. Ponajprije mislim na broj vidjelaca, brojnost poruka, brojnost ukazanja i vrijeme koje traju. Jeste li razumjeli zašto toliko dugo traju ukazanja?

-Na taj način Gospa nas preko velike ljubavi Božje, ljubavi našega Oca, priprema
za sve što se treba dogoditi, jer ona je rekla: Ono što sam počela u Fatimi završit ću u
Međugorju, moje će Srce pobijediti. Ona nas priprema za tu pobjedu, a kad se počnu odvijati te stvari, onda će ljudi shvatiti zašto je izabrala 18. ožujka, zašto ukazanje svakog drugog u mjesecu, shvatit će važnost tih datuma i zašto se ukazuje toliko vremena, zašto toliko vidjelaca.

www.medjugorje-news.com

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er