Uncategorized

Kada će se nastaviti Premijer liga BiH?

Nova videokonferencija Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine i klubova Premijer lige bit će održana sutra s početkom u 15 sati.

Najbitnija točka dnevnog reda bit će prijedlog plana aktivnosti Saveza u vezi s mogućim nastavkom natjecanja Premijer lige BiH i Kupa.

Prethodno će se iznijeti informacija o odlukama Izvršnog komiteta Europske nogometne federacije (UEFA), koje se odnose na domaća klupska natjecanja.

Iako su bh. klubovi načelno dobili dozvolu da se vrate treninzima početkom svibnja, sasvim je jasno da će morati sačekati potvrde kriznih stožera Federacije BiH i RS.

Prijedlog procedura koje bi ekipe trebale slijediti prilikom održavanja treninga bit će, kako saznajemo, upućen u Ministarstvo zdravstva FBiH, a zatim proslijeđen Kriznom stožeru.

Međutim, za konačnu odluku o grupnim treninzima bit će potrebna i suglasnost Kriznog stožera za izvanredne situacije RS jer svi klubovi moraju u identičnom terminu dobiti dozvole za treninge.

Ukoliko dođe do jedinstvene odluke na nivou cijele države može se očekivati početak treninga i nastavak sezone krajem svibnja, a na utakmicama jasno neće biti prisustva publike.
 

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er