MOLITVEVJERA I DUHOVNOST

Jutarnja molitva – Klanjam ti se, Bože moj, ljubim te svim srcem

Klanjam ti se, Bože moj, ljubim te svim srcem. Zahvaljujem ti što si me stvorio, pozvao me svojoj svetoj vjeri i očuvao ove noći.

Prikazujem ti djela današnjega dana. Daj da budu sva po tvojoj svetoj volji i na tvoju veću slavu. Čuvaj me od grijeha i od svakog zla. Tvoja milost neka bude uvijek sa mnom i sa svima koji su mi dragi.

Anđele Božji, čuvaru moj, koga mi je za čuvara dao dobri Bog: ti me danas čuvaj, prosvjetljuj i upravljaj. Amen.

Isus se raduje ljudima. Rado je jeo s njima, slušao ih i razgovarao s njima. U Kani im je na čudesan način darovao vino, htio je da na gozbi svi budu radosni.

Isus nas poziva da se često okupljamo na njegovu gozbu i da se kao braća i prijatelji radujemo. Isus nas poziva na gozbu koja nikada neće prestati. S njime ćemo se zauvijek radovati. Na gozbi s njegovim i našim Ocem.

Prošnje:

Daruj Crkvi svojoj jedinstvo. Uzdrži Papu i prosvijetli našega nad/biskupa. Hrani djecu kruhom svoje milosti. Daruj našim prijateljima sreću i blagoslov. Gospodine, čuvaj nas svojom moći da ne padnemo ni u koji grijeh, već da uvijek budu pravedne naše misli i djela. Po Kristu, Gospodinu našem. Amen. Oče naš…

www.medjugorje-news.com

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er