BIJAKOVIĆIBRDO UKAZANJAKRIŽEVACMEĐUGORJEPLAVI KRIŽVJERA I DUHOVNOST

Ivan Dragičević: Prvi put kad sam vidio Gospu dogodila se velika promjena

Ivan je najstariji od dvojice dječaka koji vide Gospu, a rođen je 25. svibnja 1965. u Bijakovićima. Njegovo molitveno poslanje od Gospe je molitva za svećenike, obitelji i mlade u svijetu. Jos jedna zanimljivost, iako se Ivan i Mirjana isto prezivaju uopće nisu u srodstvu.

Ivanu se Gospa još uvijek ukazuje svaki dan od 24. lipnja 1981. Ivanu je Gospa povjerila devet tajni. Sada je oženjen i živi pola godine u župi Međugorje, a pola godine u Bostonu, MA. Ivan i njegova supruga Laureen imaju četvero djece.

Ivan: “Ukazanja su napravila veliku promjenu u mom životu – razliku kao nebo i zemlja. Primjerice, sada organiziram dan tako da i preko dana nađem vremena za molitvu. Prije moj život nije imao smisla. Sada, ispunjen sam nutarnjim zadovoljstvom. Prvi put kada sam vidio Gospu dogodila se promjena u mojoj duši, i u mom srcu. Prije sam često izbjegavao molitvu, a sada je razlika tolika da je stvarno ne mogu opisati. Siguran sam i ne bojim se, jer znam tko me vodi, stoga se ne bojim smrti. Ljudi u našoj župi, i svi ljudi, trebaju se tako osjećati jer nas štiti naša Gospa”.

Molitva posvete Bezgrješnom Srcu Marijinu

Presveta Djevice Marijo, Majko i Kraljice moja, Tvojemu Bezgrješnom Srcu posvećujem i predajem čitavo svoje biće: svoje misli, riječi i djela.

Raspolaži sa mnom i sa svim što mi pripada sada i u vječnosti, na hvalu i slavu Presvetoga Trojstva za posvećenje Crkve i spasenje svega svijeta.

Bezgrješna moja Majko, pomozi mi živjeti dostojno moga krsnoga posvećenja da neopozivo pripadam svome Otkupitelju.

www.medjugorje-news.com

Prikaži više

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er