Uncategorized

Isusove riječi Mariji Valtorti: “I dok tmine i žar pakla, oluje i munje Sotone budu isprevrtale svijet, spasit će se samo oni koji će…”

Čovječanstvo je stiglo u ‘posljednja vremena’. Teške riječi Marije Valtorte koje zahtijevaju našu pozornost, ali i razmišljanje.

Apokalipsa ili Otkrivenje posljednja je knjiga Svetog pisma i posljednje što je zapisala jedna od najvećih mističarki 20 st. Marija Valtorta (1897-1961) u svom opsežnom Spjevu o Bogo-čovjeku, u razdoblju od rujna do studenoga 1950 godine. Jedan od najvećih promicatelja Valtortinog duhovnog stvaralaštva bio je sveti Padre Pio koji je mnogim vjernicima preporučivao čitanje njenih djela.

”Vremena koja se približavaju bit će vremena rata ne samo materijalnoga, nego nadasve rata između materijalnosti i duha. Antikrist će nastojati povući razumne stvorove prema kaljuži besramnog života. Krist će nastojati spriječiti to odmetništvo ne samo od vjere, nego štoviše i od razuma, otvarajući nova obzorja i putove osvijetljene duhovnim svjetlima, snažno buđenje duha, što će ga pomagati ovi novi evangelizatori ne samo Krista, nego i Majke Božje. Podignut će Marijin stijeg.

Vodit će k Mariji. I Marija, koja je već jedanput bila uzrokom i izvorom neizravnim ali uvijek snažnim čovjekovog otkupljenja, bit će to opet. Jer Ona je sveta Protivnica podmukloga Protivnika, i određeno je da njezina peta trajno gnječi paklenog zmaja, kao što je i Mudrosti, koja je u njoj napravila sjedište, određeno da pobijedi krivovjerja koja kvare duše i umove.

U to vrijeme koje će neizbježno doći, u kome će se tmine boriti protiv svjetlosti, bestijalnost protiv duha, sotonstvo protiv preostale djece Božje, Babilon protiv nebeskog Jeruzalema, i kad će se babilonske pohote, trostruke pohote, razliti poput smradnih voda i infiltrirati se posvuda, dve do u kuću Božju, kako je već bilo i kako je rečeno da mora ponovno biti, u ono vrijeme otvorene odvojenosti djece Božje od djece Sotonine, u kome će djeca Božja postići snagu duha koja do sada nikada nije postignuta, a djeca Sotonina snagu zla tako veliku te nijedna pamet ne mpže smisliti kakva će stvarno biti, doći će nova evangelizacija, potpuno nova evangelizacija, koja zasad pokazuje prva probuđenja kojima se ljudi suprotstavljaju.”

I ona će ostvariti velika čudesna obraćenja i savršenosti. I velika naprezanja sotonske mržnje protiv Krista i Žene. Ali ni Nju ni Njega neće moći dohvatiti njihovi neprijatelji. Ne bi ni dolikovalo niti koristilo da ih dohvate. Ne može se nanijeti najveća uvreda Bogu pogađajući njih Dvoje Njemu najdražih: Sina i Majku. Onu su već, u njihovo vrijeme, podnijeli sve najodurnije i najbolnije uvrede. Ali, kada, ka su već stoljećima proslavljeni, ne bi mogli biti uvrijeđeni, bez neposredne strahovite božanske kazne nad uvrediteljima.

Zbog toga će s novim sredstvima, na pravi način i u pravi čas, biti izvršena posljednja evangelizacija i oni koji žude za Svjetlošću i Životom dobit će ih, pune, savršene, darovane sredstvom koje je poznato samo Darovateljima, Isusu i Mariji.

Samo oni koji za sebe izaberu tminu i blato, krivovjerje i mržnju na Boga i Mariju, tj. oni koji su već mrtvi prije nego umru, duše trule, duhovi prodani Sotoni i njegovim slugama, tj. preteče Antikristove i on sam, dobit će tmine i blato i muku i mržnju vječnu, kako je pravo da bude, kad dođe Onaj koji mora doći.”

Isusove riječi Mariji Valtorti:

Sotonsko razdoblje bit četiri puta okrutnije od antikršćanskog razdoblja. Ali će biti kratko, jer za one koji će živjeti u tom trenutku molit će čitava proslavljena Crkva usred svjetlosti Neba, molit će Crkva koja se čisti usred pročiščujućih plamenova ljubavi, molit će Crkva s Krvlju posljednjih mučenika.

I dok tmine i žar pakla, oluje i munje Sotone budu isprevrtale svijet, spasit će se samo oni koji će znati stajati u sjeni Svetohraništa odakle izlazi svaka snaga, jer Ja sam Snaga živih i tko se hrani sa Mnom, s vjerom i ljubavlju, postaje jedno s mojom Snagom. I malo će biti tih spašenika, jer nakon vjekova i vjekova ljubavi moje za čovjeka, čovjek nije naučio ljubiti. Ali nitko Me neće moći optužiti ako se izgubi. Zlo raste sve više”, upozorio je Isus.

www.medjugorje-news.com

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er