MOLITVEVJERA I DUHOVNOST

Isus poljskoj mističarki: Molite ovu moćnu molitvu kada osjetite duhovne napade

Isus poljskoj mističarki: Molite ovu moćnu molitvu kada osjetite duhovne napade! Poljska mističarka Alicja Lenczewska rođena je 1934. u Varšavi, a umrla je 2012. godine.

Zajedno sa svojim bratom počela je sudjelovati na sastancima Katoličke karizmatske obnove 1984. nakon smrti njihove majke; 8. travnja 1985. Alicijin se život u potpunosti promijenio kada je naišla na Isusa koji je stajao pred njom nakon primanja svete Pričesti. Upravo je na taj datum počela snimati svoje mistične dijaloge. Otišavši u mirovinu 1987. godine, postala je član obitelji Srca ljubavi raspetih, a početne zavjete položila je 1988., a vječne zavjete 2005. godine. Također je bila aktivna u evangelizaciji i organiziranju hodočašća u Italiju, Svetu zemlju i Međugorje. Godine 2010, njezine mistične komunikacije završavaju, dvije godine prije smrti.

Objavljeno je više od 1000 tiskanih stranica, objava i njezinih izjava o razgovorima s Gospom, Isusom i Bogom Ocem.

Ovo je jedan dio važne poruke koju je primila od Isusa a tiče se molitve. Gospodin joj otkriva molitvu koju treba moliti u snažnim duhovnim napadima:

Vezani članci

Za vrijeme svojih mističnih susreta s Isusom, Alicja Lenczewska je čula ove riječi:

Susret sa mnom je najvažniji trenutak tvoga dana – njime treba započinjati sve. Tada će biti vremena i mira u srcu. Sve je plod molitve. Kakva je molitva, takav je život: stanje tvoje duše i tijela i tvoja djela […] Sve što god činiš svojim srcem, razumom ili rukama – da bi imalo smisao i vrijednost – mora započeti molitvom i mora završiti molitvom. Koliko si toga dobila od mene za vrijeme molitve, toliko možeš dati – onoga što vrijedi dati – drugomu čovjeku.“ Kada čovjek ne moli tada se „udaljuje od izvora svoga postojanja – bacan je ovamo-onamo i mučen sam od sebe i od drugih, a prije svega od duhovnih sila zla. Iz ruku ne treba ispuštati krunicu i treba mi se klanjati u Presvetom Sakramentu. Ako osjećaš da stižu sotonski napadi, kada te obuzima tama i osjetiš teret na duši, odmah moli Pod obranu se tvoju utječemo, jer je to egzorcizam. Sve započinji molitvom, i nećeš imati problema s vremenom.“ (Alicja. Lenczewska, Świadectwo)

Pod obranu se tvoju lat. (Sub tuum) je najstarija kršćanska molitva Mariji, a potječe iz 3. stoljeća poslije Krista. To je prva poznata molitva Mariji u kojoj se iskazuje vjerovanje u njezin zagovor pred Sinom Isusom! Papa Franjo je pozvao cijeli svijet na svakodnevno moljenje ove predivne molitve nakon svete krunice za spas Crkve i čitavog čovječanstva

Pod tvoju se obranu utječemo

Sub tuum sveta Bogorodice!

Ne odbij nam molbe u potrebama našim, nego nas od svih pogibli uvijek oslobodi, Djevice slavna i blagoslovljena.
Gospođo naša, Posrednice naša, Zagovornice naša! Sa svojim nas Sinom pomiri, svojemu nas Sinu preporuči, svojemu nas Sinu izruči!

www.medjugorje-news.com

Prikaži više

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er