CRKVAVJERA I DUHOVNOST

Isus otkrio redovniku: Ovo će se dogoditi sa Europom kad dođe čas pravde i suda

Isus otkrio redovniku: Ovo će se dogoditi sa Europom kad dođe čas pravde i suda Otkrivenje Isusa Krista svećenicima i vjernicima po mons. Ottaviu Micheliniju dogodilo se 1975. godine, dok je služio kao dušobrižnik tjelesno hendikepiranih osoba u Modeni. Don Michelini je Kristove poruke primao u svojem srcu i ostavio ih zapisane nakon svoje smrti 1979. godine.

Mistične poruke Isusa Krista ovom svećeniku brojna su upozorenja na opasnosti i kušnje našeg vremena, a poruka koju vam donosimo govori o trenutku Pravednosti i Milosrđa koje će zahvatiti svijet, a taj trenutak prorokovan je i brojnim misticima i svecima prije, samo što rijetki obraćaju pažnju.

Isus govori:

Čovječanstvo danas griješi odričući se Boga. Na križu sam čovječanstvu iz moga otvorenoga Srca darovao Crkvu. Od toga trenutka sotona i njegove legije kuju novi plan. Oni hoće razoriti Crkvu, moje Mistično Tijelo. On umišlja da je ubio Glavu. To je borba koja traje već 2000 godina. Crkva nije poduzela potrebne mjere protiv tih napada. U to vrijeme zadobila je strašne rane. Danas sotona bilježi mnoge pobjede u svoju korist. Velika bitka je u tijeku. Jednostrana, neodgovorna procjena stvarnosti znatnog broja biskupa i svećenika ojačala je neprijatelja u njegovim tvrdokornim nastojanjima da uništi Crkvu i njezinog Božanskog Utemeljitelja. Sadašnja bitka, koju samo neuračunljivi ne primjećuju, postaje sve bjesnija i zahtijevat će jako mnogo žrtava iz redova klera i vjernika. Svijet, a posebice Europa, gorjet će u jednom satu. Bit će to trenutak Pravednosti, ali i Milosrđa te početak novoga proljeća Mira i Pravednosti za čovječanstvo i Crkvu. Moja i vaša Majka ponovno će satrti glavu sotoni, bezboštva će nestati sa zemlje.

Ako ne činimo pokoru …

U jednoj drugoj poruci Isus nas ponovno podsjeća na pokoru, na pokajanje, promjenu srca koja je toliko važna za Crkvu i svijet.
“U ove dane vlada najveća kriza vjere od Stvaranja ljudskoga roda. Život samo formalno, na izgled kršćanski ostavlja mnoge u samoobmani. Mnogi svećenici smatraju da su na pravomu putu, kao što su to vjerovali svećenici, pismoznanci i farizeji za vrijeme moga života na zemlji, u vidljivom čovještvu. U svim vremenima i na svim mjestima borba između Dobra i zla ima istu, nepromjenljivu oznaku. Ako se današnje bezbožno čovječanstvo ne podigne, ne pokuša otkloniti prašinu i dim koji zamračuje njihove duše, najvećim će djelom propasti! Nije moguće poništiti poruge i plitke šale lažnih teologa, neukih i oholih svećenika, ni licemjerno laskanje na svim područjima privatnoga i javnoga života, koje je skrivio čovjek. Reci glasno da je vrijeme odmjereno; reci to glasno kao nekoć Jona: ‘Ako ne činite pokoru, propast ćete!’
Reci glasno, da Bog neće propustiti nekažnjeno njihova ruganja. Reci glasno, da vrijeme tame nije htio Bog nego ljudi sami. Vikni glasno da je moja Majka učinila vrlo mnogo da bi otklonila katastrofu od svijeta. Podsjeti sve na Lurd, Fatimu i mnoga druga Ukazanja, koja su često ugušili upravo oni čija je zadaća bila da to promotre sa više objektivnosti, a manje ljudskoga straha. Oni se boje mišljenja svijeta… U tome je grijeh: nisu stavili na prvo mjesto istinu, nego sebe. Sada oni govore samo o Božjem Milosrđu, a ne o vlastitoj odgovornosti. Hoće li još jednom odbiti Svjetlo, kada se izjasne o ovim Porukama? Želio bih da se svi spase, ali oni pružaju otpor. Oni vole tamu. U nju će propasti. Ali ti se ne trebaš bojati, ostani mi vjeran. Ti si u mom Srcu i tu ti nitko ne može naškoditi. Blagoslivljam te, sine moj. Ostani u Meni i koračaj odlučno naprijed. Ja sam Put kojim mnogi ne žele ići.”

www.medjugorje-news.com

Izvor
dnevno.hr
Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er