VJERA I DUHOVNOST

Isus je Mariji Valtorti objavio: Dok tmine i žar pakla, oluje Sotone budu isprevrtale svijet, spasit će se samo oni koji će…

Marija Valtorta je katolički mistik, pjesnik, pisac koja je za svog života dobila mnoštvo objava koje joj je Isus Krist objavio o njegovom životu, muci i uskrsnuću o čovječanstvu i posljednjim vremenima.

Jedno od tih objava je i objava o sotonskom razdoblju, antikristu, zvijeri, progonu i totalnom kaosu u kojem se čovječanstvo može naći. I dok ljudi iz straha traže skloništa, skupljaju zalihe, Isus i ovdje  napominje da spasenje ne dolazi od baš ničeg zemaljskog i da će se spasiti samo oni koji budu znali stati u Njegovu blizinu.

Nažalost, upravo na tom području đavao s razlogom stoljećima radi na poništenju vjere u stvarnu Prisutnost a što već daje svoje opake plodove kojima svjedočimo.

Isus mističarki Mariji Valtorti govori sljedeće:

‘Sotonsko razdoblje bit četiri puta okrutnije od antikršćanskog razdoblja. Ali će biti kratko, jer za one koji će živjeti u tom trenutku molit će čitava proslavljena Crkva usred svjetlosti Neba, molit će Crkva koja se čisti usred pročiščujućih plamenova ljubavi, molit će Crkva s Krvlju posljednjih mučenika.

I dok tmine i žar pakla, oluje i munje Sotone budu isprevrtale svijet, spasit će se samo oni koji će znati stajati u sjeni Svetohraništa odakle izlazi svaka snaga, jer Ja sam Snaga živih i tko se hrani sa Mnom, s vjerom i ljubavlju, postaje jedno s mojom Snagom. I malo će biti tih spasenika, jer nakon vjekova i vjekova ljubavi moje za čovjeka, čovjek nije naučio ljubiti. Ali nitko Me neće moći optužiti ako se izgubi. Zlo raste sve više.’

www.medjugorje-news.com

Izvor
vjera
Prikaži više

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er