MEĐUGORJE

GOSPINA PORUKA Vrijeme u kojem se nalazimo prepuno je znakova posljednjeg vremena, iskoristimo najjače oružje koje nam je Gospa u Međugorju ostavila

Čak 40 godina Gospa dolazi u Međugorje za cijeli svijet i ostavlja mnoštvo poruka čovječanstvu. Sve te poruke sustavno, svu djecu Božju pozivaju na mir, obraćenje, molitvu, post i vjeru. Vrlo jednostavnim rječnikom, vrlo jednostavne upute za život koje nažalost i dalje rijetki čuju i primjenjuju u svojim životima.

Vrijeme u kojem se sada nalazimo prepuno je znakova vrhunca posljednjeg vremena. I bez obzira na to kad će Isus ponovno doći ne možemo poreći da nas oko nas poziva na posebnu sabranost, kao da sve oko nas viče: Približilo se kraljevstvo nebesko.

Naravno, da i zvijer bjesni u ovim trenucima i udara na sve sveto upravo zbog toga što mu dolazi kraj. Muči se i vrišti ne bi li zagrabio što više duša u svoje mreže što izaziva posebnu tjeskobu brojnog naroda. Tamo na početku ukazanja prije mnoštvo godina Gospa u Međugorju ostavila je posebnu uputu. Ako samo ovu poruku upamtimo i počnemo primjenjivati u svojim životima, mnoge će se stvarnosti oko nas promijeniti, jer će pomoći srušiti Golijata, odnosno sotonu u svom naumu, kako u našim životima tako i u svijetu oko nas.

Gospa je tada rekla, jednostavno kao i uvijek:

“Dajem vam oružje protiv vašeg Golijata – evo vaših pet kamenova:

Krunica – molite svaki dan, molite srcem

Euharistija

Biblija – čitajte svaki dan

Post (Post srijedom i petkom)

Mjesečna ispovijed

gospa

www.medjugorje-news.com

Izvor
vjera

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button