MEĐUGORJEVIJESTI

HRK Međugorje je spremno za početak lige

Uskoro započinju rukometna natjecanja u FBiH. Kako će to sve izgledati i po kojim privailima još nikom nije jasno. No jedno je sigurno da su svi klubovi imali otežani pripreme zbog epidemije korona virusa.

Danas smo razgovarali sa predsjednikom HRK Međugorje Pericom Ostojićem, koji optimistično gleda prema prvenstvu i nada se ulasku u Premier rukometnu ligu Federacije BiH.

“HRK Međugorje spremno za početak lige. Povratkom starih igrača Međugorje je spremno za borbu za sami vrh lige.Također sa nestrpljenjem isčekujemo prve utakmice a uprava kluba zajedno sa trenerom ove godine je posložila odličnu ekipu. A moramo se požaliti da su pojedini portali izostavili klubove iz Hercegovine, unatoč svemu najavljujemo veliku borbu za sam vrh”, kazao je Perica Ostojić te nastavio:

“Pored prve ekipe klub se može pohvaliti sa proširenjem i dolaskom mnogobrojne djece u muškoj tako i u ženskoj selekciji škole rukometa, tako da su u klubu zastupljena sve selekcije po svim godištima. Sa mlađim uzrastima trenutno radi 4 trenera a to su Dragan Ćavar (trener prve ekipe i dječaka 2004/2006 godište ) Boris Marić (pomoćni trener prve ekipe, trener ženskih selekcija ) Ante Čilić i Tomislav Pervan ( treneri dječaka 2008 i mlađih ) te u planu je još aktivaranje novih mladih trenera.

Na samom kraju razgovora presjednik Perica Ostojić se zahvalio svim sponzorima koji vjerno prate HRK MEđugorje već godinama , i nada se da će unatoč teškoj situaciji oko korona virusa biti i dalje podrška klubu.

Perica Ostojić ovom prilikom se zahvalio : Općini Čitluk , vladi HNŽ, UO Športskog saveza Brotnja, Broćanac, Župni ured Sv. Jakova, AG FRIGO- Andrea Giovanni, HERCEGOVAČKA pivovara, MGIEKUS – stolarija Brekalo, Staklo CALAMUS, Snack Bar SCHOOL,Sportska kladionica Premier, MI Rent a car, Goya tours, Paddy travel, Leonardo, Globaltours, Scudetto Krstine, Karliko.

www.medjugorje-news.com

Prikaži više

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er