VJERA I DUHOVNOST

Gospino ukazanje u Ukrajini: ‘Ako se Rusija ne obrati uslijediti će Treći svjetski rat’

Gospino ukazanje u Ukrajini: ‘Ako se Rusija ne obrati uslijediti će Treći svjetski rat’ U ukrajinskom selu Grushewu Djevica Marija se kroz povijest ukazivala nekoliko puta.

Počevši od 16. stoljeća u vrijeme kozačkog rata, čineći ovo selo mjestom hodočašća i molitve. U jeku epidemije kolere pojavila se Gospa 1806. godine a s njom i izvor ljekovite vode.

12. svibnja 1914. Djevica se ukazala 22 seljaka. Prvi svjetski rat je pred nama i Djevica prorokuje seljacima gubitak ukrajinske suverenosti tijekom 80 godina, tijekom kojih bi se izmjenjivale patnje i progoni, nakon čega bi kršćanstvo trijumfiralo i Ukrajina bi ponovno bila slobodna.

Gospa također proriče skoro izbijanje rata i upozorava da će se Rusija uskoro okrenuti od Boga.

Godinu dana nakon černobilske katastrofe

Nakon toga, 26. travnja 1987., istog dana i u isto vrijeme kad se dogodila černobilska katastrofa godinu dana ranije, Gospa se ukazala Mariji Kyzyn, 12-godišnjoj djevojčici. Djevojčica primjećuje neobično svjetlo koje dolazi iz osvijetljene kapelice u blizini vrta njezine kuće, zatvorene za štovanje, od strane komunističkog režima 1947. godine.

Na jednom od tornjeva koji je pokrivao kupolu kapelice pojavio se lik: žena odjevena u crno s djetetom u naručju. Gospa se čini vrlo slična “Djevici nježnoj”, ikoni koju je knez Vladimir Veliki darovao svojoj supruzi Ani nakon obraćenja Kijeva na kršćanstvo.

Slika Žene s djetetom ostala je vidljiva mjesec dana , čak se i kretala nebom, s najmanje milijun i pol očevidaca. Tada će se slika emitirati i na lokalnoj TV postaji koja će željeti diskreditirati fenomen, ali tijekom ovog programa u videu se pojavila slika Gospe, koju su svi gledatelji mogli primijetiti.

U svojim brojnim ukazanjima, Marija, traži pokoru, poziva na molitvu i oprost za obraćenje Rusije, izgovara svetu krunicu i ne zaboravlja na žrtve černobilske katastrofe.

Poruke Gospe od Grušova: Upozorenje na Rusiju

Iz poruka iz travnja 1988. godine: „Preko vas i krvi mučenika dogodit će se obraćenje Rusije. Pokajte se i volite jedni druge. Dolaze vremena koja su bila predviđena kao vremena kraja. Pogledajte pustoš koja okružuje svijet : grijesi, lijenost, genocid… Ako se Rusiji ne vrati kršćanstvu, uslijedit će treći svjetski rat i cijeli će svijet biti suočen s propašću “.

„Naučite djecu moliti. Naučite ih da žive u istini i sami živite u istini. Molite svetu krunicu. To je oružje protiv sotone … Došla sam da vas utješim i kažem vam da će vaše patnje uskoro završiti. Ja ću vas zaštititi na slavu i za budućnost Božjeg Kraljevstva na zemlji, koje će trajati tisuću godina.
Kraljevstvo Neba i Zemlje je nadomak ruke.

Doći će samo pokorom i pokajanjem za grijehe. Mnogi dolaze kao lažni mesije i lažni proroci. Budite oprezni. Ne pravim razlike između rase ili religije. Vi ovdje u Ukrajini ste primili znanje jedne, istinske, apostolske Crkve. Vječni Bog vas zove. Zbog toga sam poslana k vama, unatoč dugim progonima koje ste pretrpjeli, niste izgubili vjeru, nadu i dobročinstvo ”.

www.medjugorje-news.com

Izvor
vjera

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button