GOSPINE PORUKE

Gospina poruka vidjelici Mirjani

Gospina poruka vidjelici Mirjani 2. studenoga 2018. …Ne zaboravite, Moj Sin vas je ljubio i ljubi . Njegova ljubav je s vama i u vama kad ste jedno s Njim. On je svijetlo svijeta…

Gospina poruka

Draga djeco, moje majčinsko srce pati dok gledam svoju djecu koja ne ljube istinu, koja je skrivaju, dok gledam svoju djecu koja ne mole osjećajima i djelima. Žalosna sam dok govorim svome Sinu kako mnoga moja djeca nemaju više vjere, da ne poznaju Njega , moga Sina. Zato, pozivam vas apostoli moje ljubavi ,vi nastojte gledati do samoga dna u ljudska srca i tamo ćete sigurno naći malo skriveno blago, gledati na taj način je milosrđe Nebeskog Oca. Tražiti dobro čak i tamo gdje je najveće zlo , pokušati shvatiti jedni druge a ne suditi . To je ono što moj Sin traži od vas, a ja vas kao majka pozivam da Ga poslušate . Djeco moja , duh je moćniji od tijela i nošen ljubavlju i djelima prelazi sve zapreke .

Ne zaboravite, Moj Sin vas je ljubio i ljubi . Njegova ljubav je s vama i u vama kad ste jedno s Njim. On je svijetlo svijeta i nitko i ništa ga neće moći zaustaviti u konačnoj slavi . Zato, apostoli moje ljubavi nemojte se bojati svjedočiti istinu. Svjedočite je s oduševljenjem , djelima, ljubavlju, svojom žrtvom a nada sve poniznošću. Svjedočite istinu svima onima koji nisu upoznali Moga Sina. Ja ću biti uz vas , ja ću vas hrabriti. Svjedočite ljubav koja nikada ne prestaje jer dolazi od Nebeskog Oca koji je vječan i nudi vječnost svoj mojoj djeci. Duh Moga Sina će biti uz vas . Iznova vas pozivam djeco moja, molite za svoje pastire , molite da ih može voditi ljubav Moga Sina. Hvala vam.

www.medjugorje-news.com

Prikaži više

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er