BIJAKOVIĆIBRDO UKAZANJAGOSPINE PORUKEPLAVI KRIŽVJERA I DUHOVNOST

Gospina poruka vidjelici Mirjani 02. ožujka 2020

Posljednja Gospina poruka Mirjani Dragičević Soldo dogodila se 02. ožujka 2020. Nakon te poruke vidjelica Mirjana posredstvom Gospe osjetila je u sebi da više neće imati redovito ukazanje koje je imala svakog drugog u mjesecu. Ali Gospa je obećala Mirjani da će imati ukazanje svake godine za njen rođendan 18. ožujka.

Ovako glasi zadnja Gospina poruka Mirjani.

Vaša čista i iskrena ljubav privlači moje majčinsko srce. Vaša vjera i pouzdanje u Nebeskoga Oca su mirisne ruže koje mi prinosite, naljepši buket ruža sastavljen od vaših molitava djela milosrđa i ljubavi.

GOSPINA PORUKA

Vezani članci

Apostoli moje ljubavi, vi koji iskreno, čistim srcem ,nastojite slijediti Moga Sina, vi koji Ga iskreno ljubite , vi pomozite , budite primjer onima koji još nisu upoznali ljubav Moga Sina. Ali, djeco moja, ne samo riječima već i djelima i čistim osjećajima po kojima slavite Nebeskoga Oca. 

GOSPINA PORUKA

Apostoli moje ljubavi, vrijeme je bdijenja i od vas tražim ljubav. Ne da sudite, nikoga, jer Nebeski Otac će suditi svim. Tražim da vi ljubite, da pronosite istinu, jer istina je stara , ona nije nova, ona je vječna. Ona je istina. Ona svjedoči o vječnosti Božijoj.

GOSPINA PORUKA

Donosite svjetlo Moga Sina i razbijajte tamu koja vas sve više želi zahvatiti.
Nebojte se.

Po milosti i ljubavi Moga Sina, ja sam s vama.

Hvala vam.

www.medjugorje-news.com/

Prikaži više

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er