VJERA I DUHOVNOST

Gospina poruka: “Stavite ovo u ruku da sotona vidi da meni pripadate”

Gospina poruka: “Stavite ovo u ruku da sotona vidi da meni pripadate” S obzirom na porast zla u svijetu, na stanje razdora, kaosa i manipulacije koje vlada diljem planeta, bune, prosvjede, mučeništva, čini se kako je došlo vrijeme za bitku.

Rat je svakako već u tijeku, no mnogi ne shvaćaju da krv oku vidljiva koja se prolijeva ispred svih nas, kuhanje rata, kao i prosvjeda, nepravda i sodoma i gomora te čovječanstvo u službi kneza ovog svijeta, da su to samo posljedice one stvarne bitke, duhovne bitke koju mi okom ne vidimo, ali je svakako osjetimo u svojim srcima.

Jer sotona ništa ne želi više od uništenja čovjeka. Da, mi jesmo u ratu, ali nema straha, jer dok god smo čvrsto priljubljeni u poniznosti uz Isusa Krista i svetu mu Katoličku Crkvu i dok god molimo s vjerom, vjerujte, zli nam ne može ništa.

Taj strah odraz je našeg malovjerja u Božju riječ koja kaže: ‘Ali ni vlas s glave vaše neće propasti'(Lk. 21,18). Gospa u Fatimi u svom prvom ukazanju 13. svibnja 1917. godine odmah je zamolila vjerne da krunicu mole svaki dan!

Pastirići su prvo opazili dva svijetla, poput bljeska,a zatim Gospu. Lucija je ovako opisala: “Bila je to jedna Gospođa potpuno odjevena u bijelo, sjajnija od sunca, oko koje se širilo svjetlo sjajnije i blistavije od onog koje isijava kristalna posuda puna čiste vode obasjana zlatnim zrakama sunca.

Njezino lice, neopisivo lijepo, nije bilo ni tužno ni veselo već ozbiljno. Ruke skupljene kao na molitvu, bile su nagnute i okrenute prema gore. Na desnoj ruci visjela joj je krunica.”

Gospa je razgovarala s Lucijom. Prvo je poručila, da se ne boje i da im ništa neće napraviti. Zamolila ih je, da dolaze na isto mjesto svakog trinaestog u mjesecu u isto to vrijeme šest mjeseci zaredom.

Gospa: “Hoćete li prikazati Bogu sva trpljenja koja vam želi poslati kao zadovoljštinu za grijehe kojima je uvrijeđen i kao molitvu za obraćenje grešnika?” Lucija: “Da, hoćemo.”

Gospa je pomacima ruku rasula prema njima jako svjetlo, koje im je prodrlo do najskrovitijih dijelova duša, pa su vidjeli sebe u Bogu, jasnije nego da su se promatrali u najboljem ogledalu.

Nakon par trenutaka, Gospa je nadodala: “Molite krunicu svaki dan kako biste izmolili mir svijetu i svršetak rata.”

Naime, gdje god da se Gospa ukazala u svijetu uvijek je tražila isto – molite krunicu svaki dan! Koliko nas ju sluša? Koliko nas moli? Jesmo li svjesni snage svete krunice? Svi su sveci bili svjesni, ali ne i čovječanstvo koje sve više juri u propast!

Kad bi svi katolici svijeta svaki dan molili samo jednu deseticu krunice – svijetom bi vladao mir. Ali, mi to ne činimo! Naprotiv, vjere nemamo i prelako se predajemo, ne shvaćajući da o našoj vjeri, da o našoj molitvi ovisi budućnost svijeta! Jer što vjera u Krista i njegovu Majku više slabi, to snaga zla raste!

Molite krunicu kako nas je Gospa učila jer samo preko nje, Isusove majke, možemo doći do Isusa!

Ovo su neke poruke Gospe iz Međugorja o krunici kroz 40 godina ukazanja, poslušajte:

Pomogli ste mi svojom molitvom da se ostvare moji planovi. Molite dalje da se ostvare u potpunosti.

Molim obitelji župe da mole obiteljsku krunicu. 25. lipnja 1985. Pozivam vas da pozovete sve na molitvu krunice. Krunicom ćete pobijediti sve nedaće koje sotona sada želi nanijeti Crkvi katoličkoj. Molite krunicu svi svećenici! Posvetite vrijeme krunici! (8. kolovoza 1985.)

Danas vas pozivam da stupite, napose sada, molitvom protiv sotone. Sotona želi više djelovati sada kada znate da djeluje. Draga djeco, obucite se u bojnu opremu i krunicom ga pobijedite. (12. lipnja 1986.)

Danas vas pozivam da počnete živom vjerom moliti krunicu. Draga djeco, vi želite dobiti milosti, a ne molite. Ja vam ne mogu pomoći jer se vi ne želite pokrenuti.

Pozivam vas da molite krunicu i da vam krunica bude obveza koju ćete obavljati s radošću. Tako ćete shvatiti zašto sam ovako dugo s vama. (25. veljače 1988.)

Svjedočite svojim životom. Žrtvujte svoje živote za spas svijeta. Ja sam s vama i zahvaljujem vam, a na nebu ćete od Oca dobiti nagradu koju vam je obećao. Zato dječice, ne bojte se! Ako molite, sotona vam ne može ni malo nauditi jer ste vi djeca Božja i Bog vas nadgleda. 

I neka vam krunica uvijek bude u rukama kao znak sotoni da meni pripadate. (25. siječnja 1991.)

Bog me je poslao među vas da vam pomognem. Ako hoćete, prihvatite krunicu! Već sama krunica može učiniti čudesa u svijetu i u vašim životima.( 25. kolovoza 1997.)

Živite sve riječi koje sam vam davala u ovom milosnom vremenu i obnovite molitvu dok vam molitva ne postane radost. Posebno pozivam one koji su se posvetili mome Bezgrješnom Srcu da postanu primjer drugima.

Pozivam sve svećenike, redovnike i redovnice da mole krunicu i uče moliti druge. Krunica mi je, dječice, posebno draga. Preko krunice otvorite mi svoja srca i mogu vam pomoći. (25. travnja 2001.)

Kad ste umorni i bolesni i vaš život izgubi smisao, uzmite krunicu i molite, molite sve dok vam molitva ne postane radosni susret s vašim Spasiteljem.

www.medjugorje-news.com

Izvor
vjera
Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er