GOSPINE PORUKEMEĐUGORJE

Gospina poruka preko vidjelice Mirjane 2. lipnja 2019.

Gospina poruka “Djeco moja, slijedite me.  Moj put je put mira i ljubavi, put moga Sina. To je put koji vodi do trijumfa moga srca.

Gospina poruka

Draga djeco, samo čisto i otvoreno srce će učiniti da zaista upoznate moga Sina, i da svi oni koji ne poznaju Njegovu ljubav po vama je upoznaju.

Samo ljubav će učiniti da shvatite da je jača od smrti, jer prava ljubav je pobijedila smrt i učinila da smrt ne postoji. Djeco moja, opraštanje je uzvišeni oblik ljubavi. Vi, kao apostoli moje ljubavi ,morate moliti da biste u duhu bili jaki i mogli shvatiti i oprostiti. Vi, apostoli moje ljubavi, razumjevanjem i oprostom dajete primjer ljubavi i milosrđa. Moći shvatiti i oprostiti je dar za koji treba moliti i njegovati ga. Praštanjem pokazujete da znate ljubiti.

Pogledajte samo, djeco moja, kako Nebeski Otac ljubi vas velikom ljubavlju, razumijevanjem, opraštanjem i pravednošću, kako vam daje mene, majku vaših srdaca. I evo, tu sam među vama, da vas blagoslivljam majčinskim blagoslovom, da vas pozovem na molitvu, post, da vam govorim da  vjerujete, da se nadate, da opraštate, da molite za svoje pastire i iznad svega da bezgranično ljubite.

Djeco moja, slijedite me.  Moj put je put mira i ljubavi, put moga Sina. To je put koji vodi do trijumfa moga srca. Hvala vam.

gospina

www.medjugorje-news.com

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button