BIJAKOVIĆIGOSPINE PORUKEMEĐUGORJE

Gospina poruka od 25. lipnja 2019. po svemu odgovara vremenu u kojem živimo…

Gospina poruka od 25. lipnja 2019. po svemu odgovara vremenu u kojem živimo… Gospina poruka preko vidjelice Marije Pavlović-Lunetti iz lipnja 2019. može nam dati snagu i utjehu u današnjem nemirnom vremenu kada ljudi žive u strahu od mnogočega, podsjeća nas koliko je molitva važna, most koji nas povezuje s Bogom. “Ja vas pripremam za nova vremena da budete čvrsti u vjeri i ustrajni u molitvi kako bi preko vas Duh Sveti djelovao i obnovio lice zemlje.

„Draga djeco! Zahvaljujem Bogu za svakoga od vas. Na poseban način, dječice, hvala vam što ste se odazvali mome pozivu. Ja vas pripremam za nova vremena da budete čvrsti u vjeri i ustrajni u molitvi kako bi preko vas Duh Sveti djelovao i obnovio lice zemlje. Molim s vama za mir koji je najdragocjeniji dar, iako sotona želi rat i mržnju. Vi, dječice, budite moje ispružene ruke i ponosno idite s Bogom. Hvala vam što ste se odazvali mome pozivu.“

vremenu

Riječi vidjelice Marije o prvim ukazanjima: “Prvi susreti s Gospom još su i danas u živom sjećanju, kao da se sada događaju. Bio je to šok, iznenađenje, strah, osjećaji su bili pomiješani – ljubav, radost, … Za susret s Gospom glavna priprema je uvijek molitva , ona je jako važna. Molitva nas otvara ne samo u susretu s ljudima, nego i u susretu s Bogom kazala je Marija Pavlović Lunetti. U ovom nemirnom vremenu neka nam svima molitva bude sigurna luka i utočište.

www.medjugorje-news.com

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er