BIJAKOVIĆIBRDO UKAZANJAGOSPINE PORUKEMEĐUGORJEPLAVI KRIŽ

Gospina poruka 2. travnja 2019 preko vidjelice Mirjane Soldo

Prisjetimo se Gospine poruke vidjelici Mirjani Dragičević Soldo na Plavom križu u Bijakovićima od 2. travnja 2019. godine. Gospina poruka:

Draga djeco, kao majka koja pozna svoju djecu znam da vapite za mojim Sinom. Znam da vapite za istinom, za mirom, za onim što je čisto i nije prijetvorno. I zato vam se ja, kao majka, po ljubavi Božjoj, obraćam i pozivam da moleći čistim i otvorenim srcem sami po sebi spoznate moga Sina – Njegovu ljubav, Njegovo milosrdno srce.

Moj Sin je u svim stvarima vidio ljepotu. On traži dobro u svim dušama, čak i ono malo skriveno, da bi oprostio zlo. I zato, djeco moja, apostoli moje ljubavi, pozivam vas da mu se klanjate, da mu neprestano zahvaljujete i da budete dostojni. Jer On vam je govorio božanske riječi, riječi Boga, riječi koje su za sviju i zauvijek.

Zato, djeco moja, živite veselje, vedrinu, jedinstvo i uzajamnu ljubav. To je ono što vam je potrebno u današnjem svijetu. Tako ćete biti apostoli moje ljubavi. Tako ćete svjedočiti moga Sina na pravi način. Hvala vam

(Gospina poruka)

www.medjugorje-news.com/

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er