SVJEDOČANSTVA

Gospa u Međugorju spasila mi je brak

Gospa u Međugorju spasila mi je brak. Danas nam je stiglo još jedno svjedočanstvo naših čitatelja na našu e-mail adresu. Svjedočanstvo o tome kako je molitva krunice Gospi koja razvezuje čvorove spasila i oslobodila brak od zla.

Svjedočanstvo nam je poslala čitateljica Željka, a identitet je poznat uredništvu. Ovako glasi njezino svjedočanstvo.

“Hvaljen Isus i Marija.

Majka sam troje djece a za 5 mjeseci nam dolazi i četvrto dijete. Već ne je neko vrijeme brak pomalo tonuo a ja i muž se udaljavali jedno od drugog. Često sam se osjećala usamljenom jer sam znala da nam jedna poznata osoba nanosi zlo i našem braku a i obitelji.

Onako bespomoćna svaku večer u strahu i suzama započela sam moliti krunicu Gospi koja razvezuje čvorove za svoju obitelj i svoj brak jer sam znama da je naš brak u opasnosti.

Gospa i brak

Na samom početku moga zavjeta Gospa koja razvezuje čvorove nijje bilo nekih plodova jer brak je postao sve veći uteg. Tada sam odlučila doći u Međugorje to je bilo točnije 11. rujna 2022.

Kod kipa naše majke na Brdu ukazanja molila sam u suzama iz sveg srca davši zavijet našoj Majci. Zavapila sam iz sveg srca rekavši: “Majčice moja ja te molim da zauvijek uništiš zlo što dolazi od nama poznate osobe jer želi da nas rastavi. Majčice moja neka nas samo smrt rastavi”.

Kada sam to izgovorila pala sam u neku vrstu počivanja, nešto je tako bolno izlazilo iz mene. Jako sam plakala držajući svoj vjenčani prsten u lijevoj ruci u kojem je pisalo ime mog muža i datum našeg vjenčanja.

Govorila sam Majci: “Usliši moju molitvu, jer dajem ti zavjet da ću svaki mjesec moliti devetnicu za zahvalu Tebi za bilo koga budem molila dok sam god živa.

Odjednom kao da me netko probudio sa 3 bljeska i svaki put kada je bljsnulo ja sam se prekrižila i govorila sam “Hvala ti Majčice što si mi uslišila moju molitvu”.

Kada sam otvorila oči osjetila sam neopisiv mir u duši i tijelu i zahvalila sam se majci što me je potaknula da dođem u sveto mjesto Međugorje.

Nakon povratka iz Međugorja sve se okrrnulo za 360 stupnjeva. Brak je odjednom postao sasvim drugačiji od onog kada sam napustila svoj dom da dođem u Međugorje.

Sada sam sto posto sigurna da je ovo bila Gospina intervencija.

DEVETNICA GOSPI KOJA RAZVEZUJE ČVOROVE

www.medjugorje-news.com

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er