VJERA I DUHOVNOST

Gospa u Međugorju nam je otkrila način na koji možemo zaštititi sebe i svoje domove od napada zla…

Gospa u Međugorju nam je otkrila način na koji možemo zaštititi sebe i svoje domove od napada zla…

U svijetu se sve više primjećuje kako sotonske sile vladaju, pokušavaju što više napadati narod jer njegovo  vrijeme prolazi, te je pojačao sve sile da uništiti sve što je dobro i što je Božje. Sotona osjeća da se bliži Kristov drugi dolazak i da će uskoro biti uništen i bačen u ognjeno jezero, on i sve njegove sluge.

Katolički egzorcist i autor “Dnevnika američkog egzorcista”, otac Stephen Rosett upozorava vjernike na sve više dokaza o demonskim silama diljem svijeta. Danas živimo u vremenu u kojemu Sotona još uvijek pokazuje svoju kontrolu nad srcima i umovima ljudi koji ne priznaju Boga. Osim toga, Sotona ima moć kušati kršćane i tjelesno im nauditi. Sotona svom snagom širom svijeta sije uništenje i zlo.

No mi imamo nadu zbog toga što je Isus pobijedio, a Njegov Duh i Njegova Riječ će nam pomoći da se odupremo đavlu. Uz to, Sotona i njegova vojska će biti uništena i bačena u Ognjeno jezero. (Otkrivenje 20, 7-10)

Vezani članci

Egzorcist piše: “Hodao sam hodnikom opsjednute zgrade s jednim od naših najdarovitijih egzorcista. Planirali smo izvršiti egzorcizam u zgradi kada mi je rekao: “Čujem ih. Oni plaču od straha.” Pitao sam: “Zašto?” On je odgovorio: “Oni znaju što radite.” Ispod sve drskosti i arogancije Sotone i njegovih poslušnika krije se užasni strah od Krista i svega što je sveto. To im uzrokuje neizmjernu bol. I znaju da je njihovo “vrijeme kratko” (Otkrivenje, 12. stih 12.). 

S pravom se boje drugog Kristova dolaska. Kraljica mira u Međugorju također je govorila o djelovanju Sotone te je ponudila konkretne načine kako zaštitit sebe, svoje voljene i svoje domove.

Od početka ukazanja Gospa u Međugorju je preporučila da sami nosimo i u svoje domove stavljamo predmete koje je blagoslovio svećenik. Zamolila je da blagoslivljamo svoje domove svetom blagoslovljenom vodom.

Kako bismo se zaštitili od zla u svim njegovim oblicima, Crkva nam je dala sakramentale, a egzorcist, otac Rosetti, kaže da postoje jasni znakovi kako nam oni mogu pomoći i potiče vjernike da ih ne ignoriraju. Otac Rosetti je rekao: “Žena pod demonskim utjecajima, bila je izvan svoje sobe zbog nekog posla. Bez njezinog znanja, blagoslovio sam njezin dom svetom vodom. Također sam po kutovima na podu posipao blagoslovljenu sol. Zatim sam uzeo ulje i napravio znak križa na vratima, prozorima i nadvratnicima. Kad sam otišao, ljudsko oko nije moglo primjetiti da je išta drugačije.

Sutradan mi je opsjednuta žena poslala poruku : Jesi li učinio nešto mojoj sobi?

Svećenik-egzorcist: Zašto pitaš?

Opsjednuta žena: Blagoslovio si moju sobu.

Svećenik-egzorcist: Kako to možeš znati?

Opsjednuta žena: Nešto se promijenilo i oni (demoni) to mrze.

Ova kratka razmjena bila je poučna. Prvo, pomoglo je potvrditi da je žena opsjednuta. Imala je “okultno znanje”. Nema načina da je mogla znati da sam blagoslovio njezinu sobu. To znanje je primila preko demona koji je osjetio blagoslov i zaštitu. Posjedovanje okultnog znanja snažan je znak istinskog opsjednuća. 

Drugo, potvrđuje snagu i važnost blagoslova naših domova. Blagoslovljen dom je sveto mjesto i demoni u opsjednutima odbijaju se sve što je sveto. Svi bi trebali blagosloviti svoje domove .Ali ako svećenik ili đakon nije dostupan, crkvena revidirana Knjiga blagoslova dopušta da dom blagoslovi laik. Biblija neka vam bude oružje protiv svih demona i molitva snažna i jaka i blagoslivljate svoje domove.

zaštitit

www.medjugorje-news.com

Prikaži više

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er