MEĐUGORJEVJERA I DUHOVNOST

Gospa će svakom od vidioca povjeriti 10 tajni, neke od njih su kazne i opomene za čovječanstvo, druge su predznaci skorog kraja

“Sotona je stegnuo obruč oko čovječanstva…i postao agresivniji”…Pronađi lijek u posebnoj molitvi za ozdravljenje i oslobođenje. U tom smislu, obraćenje koje želi Gospa nije ograničeno samo na odlazak na misu, već je to djelo suradnje s Bogom, kako bi se cijelo čovječanstvo moglo spasiti od stoljeća moralnog ugnjetavanja, u kojem je Sotona čvršće stezao obruč oko čovjeka.

Štoviše, željeno obraćenje mora biti “potpuno” i zato što je, na osobnoj razini, to put koji se ne može preći u jednom danu, dušu treba pročišćavati postupno, a nakon što dostigne stanje čistoće, mora ostati unutar staze svjetlosti koja se može održati samo molitvom.

“Ovo stoljeće je pod vlašću đavla, ali kada se ispune tajne koje su vam povjerene, njegova će moć biti uništena. Već sada počinje gubiti moć i postaje agresivan: uništava brakove, diže razdor među svećenicima, stvara opsesije, ubojice. Morate se zaštititi molitvom i postom: prije svega zajedničkom molitvom. Ponesite blagoslovljene predmete sa sobom. Stavite ih u svoje domove, nastavite koristiti svetu vodu “.Požurite i obratite se. Oni koji ne vjeruju ne čekaju znak koji je najavljen, bit će prekasno. Vi koji vjerujete, obratite se i produbljujete svoje obraćenje“.

Međugorska ukazanja su majčinski poziv svim vjernicima, Gospin cilj je obratiti svaku ženu, muškarca i dijete svijeta prije nego što bude prekasno, prije nego što dođe točka s koje nema povratka. Nebeska majka pružila je ruke svojoj djeci, obećava im pouzdan putokaz na put svjetla koji vodi do obraćenja “Potpuno” i posljedično Bogu. Poslušajmo riječi Gospodnje; uzmimo deset minuta da razmislimo i pomolimo se Isusu. Naučimo voljeti kao što je Krist ljubio nas.

Vezani članci

Isuse Spasitelju, Gospodine moj i Bože moj, ti si nas žrtvom Križa otkupio i pobijedio si moć sotone, molim te oslobodi me / (oslobodi mene i moju obitelj) od svake zle prisutnosti i od svakog utjecaja zloga. Molim Te u Tvoje Ime, molim Te u ime tvojih Rana, Molim te u ime Tvoje Krvi, molim te za tvoj križ, Molim te za zagovor Marije Bezgrešne i Žalosne Djevice. Krv i voda što izvire iz Tvojih Rana neka siđu na mene / (nas) da me pročisti (pročisti nas) osloboditi me / (osloboditi se) i izliječi / (iscijeliti). Amen

Gospa je često isticala potrebu da obraćenje (koje su mnogi doživjeli u Međugorju) bude potpuno, a ne da se ograniči samo na utvrđivanje da Bog postoji i da se time postaje teoretski vjernik. Zapravo, status vjernika mora se održavati životom vjernika, koji se sastoji od molitve, posta i ispunjavanje riječi Božje na zemlji: “Djeco moja, želim da i vi budete aktivni u ovom vremenu koje je preko mene na poseban način povezano s Nebom.

Molite da biste mogli razumjeti kako je potrebno da svi vi svojim životom i svojim primjerom surađujete u djelu spasenja. Dječice, želim da se ljudi obrate i vide u meni i mom Sinu Isusu. Zagovarat ću se za vas i pomoći ću vam da postanete svjetlo. Pomozite drugima, jer pomažući im i vaša duša će naći spas.”

Gospa je svakom od vidjelica povjerila 10 tajni, neke od njih su strašne kazne za čovječanstvo, druge su predznaci skorog kraja, znamo i da će jedna od njih, treća koja je ostala Mirjani, biti trajna, nepobitni dokaz postojanje Boga. Zahvaljujući tom znaku mnogi će se obratiti, ali tada će biti prekasno za ovo što se Gospa ne umara ponavljati: “Požurite i preobratite se. Oni koji ne vjeruju ne čekaju znak koji je najavljen, bit će prekasno. Vi koji vjerujete, obraćajte se i produbljujete svoje obraćenje.

Prijevod Maja

www.medjugorje-news.com

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er