MEĐUGORJEVJERA I DUHOVNOST

GOSPA U MEĐUGORJU: “Današnji svijet ima budućnost ali pod jednim uvjetom a to je…”

Međugorski vidioc Ivan Dragičević prenosi Gospinu poruku koju preko njega upućuje cijelom svijetu. Gospa u Međugorju u jednoj poruci kaže : “Draga djeco današnji svijet prolazi kroz svoje teške krize, a najveća kriza je kriza vjere jer se svijet udaljio od Boga. Današnje čovječanstvo se uputilo na put bez Boga,….

Na poseban način Gospa je zabrinuta za sve mlade u svijetu. Kaže da se nalaze u jako, jako teškoj situaciji, a da im mi možemo pomoći jedino svojom ljubavlju i molitvom srca. I kaže: “Dragi mladi, ovo što današnji svijet nudi, to je sve prolazno.” Sotona koristi svaki slobodan trenutak za sebe, a danas to najviše čini na mladima jer želi razrušiti naše obitelji.”

Gospa zove ustrajno sve, a posebno mlade da u svojim župama otvaraju Molitvene grupe

“Draga djeco ovaj svijet ima budućnost ali pod jednim uvjetom a to je da se vrati Bogu.” Gospa zove ustrajno sve, a posebno mlade da u svojim župama otvaraju Molitvene grupe. Također Gospa posebno zove i svećenike da oni osnivaju u svojim župama razne Molitvene grupe. Danas je iščezla molitva iz obitelji i trebamo se ponovo vratiti molitvi….

www.medjugorje-news.com

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button