MEĐUGORJE

Gospa nas u Međugorju upozorava: “Toliko sam vremena s vama, a vaša srca su zatvorena i ne čujete me jer… “

Sotona se, boji ponizne duše i onih koji sve predaju Bogu. Ali budući da danas oholost dominira svijetom, Sotona će ostati aktivan i odvesti će mnoge duše na put u propast. Zato Gospa kaže da svijet nije spreman za trijumf Njezinog Srca. Ona kaže da smo slijepi za Božju milost beskrajne ljubavi i da je razlog tome što smo zaboravili moliti Duha Svetog.

Gospa na ukazuje na važnost molitve Duhu Svetom

U prosvjetljujućoj poruci s neba upućenoj Mirjani 2. veljače 2012. Gospa je rekla:

“Draga djeco; Toliko sam vremena s vama i već toliko dugo vam ukazujem na Božju prisutnost i njegovu beskrajnu ljubav koju želim da svi upoznate. A vi, djeco moja? I dalje ste gluhi i slijepi dok gledate svijet oko sebe i ne želite vidjeti kamo to ide bez moga Sina. Odričeš ga se – a on je izvor svih milosti. Slušate me dok vam govorim, ali vaša srca su zatvorena i ne čujete me. Ne molite se Duhu Svetom da vas obasja. Djeco moja, ponos je zavladao. Ukazujem vam na poniznost. Djeco moja, zapamtite da samo ponizna duša blista čistoćom i ljepotom jer je upoznala Božju ljubav. Samo ponizna duša postaje Nebo, jer je moj Sin u njoj. Hvala vam. ”

O našem zaboravu činjenice da bez blizine Duha Svetog mi ne možemo ništa, Isus je sam progovorio i svetoj Miriam iz Betlehema kojoj je predao strahovito važnu poruku:

“Ako me želiš naći, poznavati i poći za mnom, zazovi Svetoga Duha, Onoga koji je rasvijetlio moje učenike i koji rasvjetljuje sve narode što Ga zazivaju u molitvi. Uistinu, kažem vam: tko god zazove Duha Svetoga, tražit će me, naći će me i doći će k meni, po Njemu. Nježna će biti njegova savjest, poput poljskog cvijeća; ako onaj što moli bude roditelj, u njihovoj će obitelji zavladati mir; u njihovim će srcima biti mir u ovom i u budućem životu. Vruće želim da razglasiš, da će svi svećenici, koji bi jednom mjesečno slavili sv. Misu na čast Duha Svetoga, time proslaviti Njega, a svi vjernici koji će Ga prisutni u sv. Misi tako častiti, biti će zauzvrat počašćeni od Duha Svetoga; u njihovim će dušama vladati mir i duše im ne će umrijeti u tami. 

Traže se razne nove pobožnosti, a zaboravlja se tako važna pobožnost Duhu Svetomu. Zato su mnogi u zabludi i muci, nemaju spokoja i svjetla. Ne zaziva se Duh Sveti, kako bi trebao biti zazivan!“

Isus joj predaje ove zazive, koji su, prema svjedočenju njezinih sestara redovnica, neprestano bili na njenim usnama.
Duše Sveti, nadahni me. Ljubavi Božja, sažeži me. Na pravi put povedi me. Marijo, Majko moja, pogledaj me. S Isusom, blagoslovi me. Od svakog zla, od svake obmane, od svake pogibelji, sačuvajte me.

www.medjugorje-news.com

Izvor
vjera
Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er