VJERA I DUHOVNOST

Gospa nas je tijekom ukazanja upozorila: “Vi ste pod znakom velikih događaja koji su vam već prorečeni” – poplave, potresi i pandemija nisu slučajnost

Gospa nas je tijekom ukazanja upozorila: “Vi ste pod znakom velikih događaja koji su vam već prorečeni” – poplave, potresi i pandemija nisu slučajnost

Poplave su zahvatile su Australiju i deseci tisuća ljudi su evakuirani ili će biti. Kiša ne prestaje padati. Poplave su ove i prošle godine zahvatile zapadni dio Europe, Njemačku, Austiju, a tornada i olujna nevremena sve su češća i u Europi. Tuča također.

Suše posljednjih godina zahvaćaju dobar dio svijeta, globalna glad je već najavljena. Potresi ne prestaju diljem svijeta i odnose golemi broj ljudskih žrtava, a uz to nalazimo se u vremenu rata koji može eskalirati svaki čas.

Dvije pandemijske godine su već iza nas ali to nije kraj. Najavljeni su već i novi sojevi a govori se i o novim bolestima i čini se da od ove jeseni kreće sve ispočetka ako ne i gore. Sve ukazuje na nešto veliko i tjeskobno čemu zapravo nema kraja, odnosno nema povratka.

Ništa to nije slučajno, kaže Djevica Marija don Stefanu Gobbiju još 1987., svećeniku koji je primao njezine poruke i osnovao Svećenički Marijanski pokret.

Vi ste pod znakom velikih događaja koji su vam već prorečeni.‘, govori mu i dalje i potiče na praćenje znakova vremena za koje kaže, da se svi ostvaruju sada.

‘Znajte čitati i meditirati o onome što je u božanskom Pismu jasno opisano i to će vam pomoći da bolje shvatite vrijeme u kojem živite.

Sa svojim majčinskim glasom vodim vas da biste razumjeli znakove velike muke.

Evanđelisti, Apostolska Pisma, knjiga Apokalipse, jasno opisuju sigurne znakove koji vam kazuju kada je vrijeme velike muke.

Svi ovi znakovi se ostvaruju u ovom vašem vremenu.

– Prije svega velika apostazija koja se širi na sve djelove Crkve zbog pomanjkanja vjere koja zahvaća čak i same njezine Pastire.

Sotona je uspio posvuda proširiti veliki otpad svojim podmuklim činom zavođenja i postigao je da su se mnogi udaljili od Istine Evanđelja i slijede izmišljotine novih teoloških teorija, nalazeći zadovoljstvo u zlu i grijehu koje traže poput nekog vlastitog dobra.

– Osim toga, u vaše je vrijeme mnoštvo primjera rušenja prirodnog reda kao što su potresi, suše, poplave i nesreće koje uzrokuju trenutnu smrt tisućama ljudi, koje su obično popraćene epidemijama i neizlječivim bolestima što posvuda uzimaju maha.

– Štoviše, vaši su dani obilježeni stalnim glasinama o ratovima koji se umnožavaju žanjući, svakodnevno, bezbroj žrtava.

Rastu nesloge i razdori unutar nacija, propagiraju se prevrati i borbe među raznim narodima; krvavi ratovi i dalje uzimaju maha, usprkos svim nastojanjima da se dođe do mira.

– Konačno, u vaše se vrijeme javljaju veliki znakovi na suncu, mjesecu i zvjezdama.

Čudo sunca što se zbilo u Fatimi bilo je samo jedan znak koji sam vam dala da vas upozorim kako su već stigla vremena u kojima će se čudesne pojave javljati na nebu.

A toliko ste puta za vrijeme mojih aktualnih ukazanja i vi sami mogli promatrati velike čudesne pojave što se ispunjaju na suncu.

Kao što vam izdanci na stablima govore da je već stiglo proljeće, tako vam ovo veliko znamenje vaših vremena govori da vam je već stigla velika muka što vas priprema na novo doba koje sam vam Ja obećala s trijumfom svog Bezgrješnog Srca u svijetu.

Evo razloga zbog kojeg mi je posvećeno vaše vrijeme s jednom posebnom marijanskom godinom u moju čast.

Jer Presveto je Trojstvo povjerilo Bezgrješnom Srcu vaše nebeske Majke zadaću da pripremi Crkvu i cijelo čovječanstvo da s povjerenjem prožive čas velike muke koja vas priprema za slavni Kristov povratak.”

Izvor

www.medjugorje-news.com

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button

Adblock Detected

Please turn off adblocker